четвер, 7 вересня 2017 р.

ПРОВЛАДНІ ДЕПУТАТИ НЕ ЗАЦІКАВЛЕНІ В ОБ’ЄКТИВНОМУ ТА НЕУПЕРЕДЖЕНОМУ ДОСУДОВОМУ РОЗСЛІДУВАННІ ЩОДО КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ»

 Дивна ситуація, товариство! На КП "Міськтепловоденергія" відбулися обшуки та виїмка документів, відкрито кримінальні провадження за дуже серйозними статтями КК України, а в Кам’янець-Подільській міській раді роблять вигляд, що нічого не відбувається.
Мене, як депутата міської ради, дуже тривожить ситуація, яка склалася при підготовці до опалювального сезону на стратегічному комунальному підприємстві нашого міста. Тому, фракцією ВО «Свобода» було підготовлено проект рішення про звернення до Голови Служби безпеки України, Генерального прокурора України, військового прокурора Західного регіону України щодо об’єктивного та неупередженого досудового розслідування у вищевказаному кримінальному провадженні (текст нижче додається).



Найцікавіше відбулося на пленарному засіданні міської ради 5 вересня. Спочатку провладні депутати намагалися взагалі не включити до порядку денного наш проект рішення, 


а, опісля, отримавши облизня,  просто не проголосували за звернення. Кількість позитивних голосів - 9, з 19 необхідних (результати голосування додаються).






Виходить, таким фракціям як БПП, Батьківщина, Укроп, Народна партія, Відродження байдужа доля стотисячного міста або вони не зацікавлені в об’єктивному та неупередженому досудовому розслідуванні цього резонансного кримінального провадження.
А яка у вас думка, кам’янчани?

Немає коментарів:

Дописати коментар