вівторок, 5 вересня 2017 р.

ФОТОСЕСІЯ-КОМЕНТАР З СЕСІЇ КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. 05.09.2017


Сьогодні о 10.00 розпочалась чергова 39-та сесія Кам'янець-Подільської міської ради. Але депутати не змогли розглянути всіх запланованих проектів рішень, тому продовження сесії - завтра, 6 вересня, початок о 12.00.
Депутатська фракція політичної сили "Укроп" всім складом була відсутня за засіданні. І тільки близько 14.00 - 15.00 з'явився єдиний представник цієї політсили депутат Полатайко. 
Сесія розпочалась з молитви, подарунків)
Далі проходила в звичному нервовому режимі.
Кілька раз голова земельної комісії депутат Слободян привертав увагу до політичної сили ВО "Свобода",  членом якої він не є, переходив на неврівноважені спітчі і навіть викрикнув депутату-колезі: "Заткнись". 
Сподіваємось, що депутат  Слободян не забуватиме про культуру мовлення і надалі не дозволятиме собі таких висловів в публічних виступах.
В протест прийняттю рішення щодо надання родичу депутата "гаражної землі" в центрі міста на сесію завітали добровольці, представники Правого Сектору, Національного корпусу, свободівці. Гаражне питання було зняте з порядку денного ініціатором.
Депутати не підтримали зініційоване ВО "Свободою" звернення до керівних органів СБУ з проханням провести в стислі строки неупередженне і прозоре розслідування по фактам, які стали відомі кам'янчанам зі ЗМІ щодо обшуків в "Міськтепловоденергія". Депутатам провладного флангу :-) навіть здалось, що таким зверненням ВО "Свобода" має намір захистити керівника цього КП - депутата Валерія Гордійчука :-)
На захист назв вулиці Суворова і провулку Піонерського з'явились мешканці, котрі не бажають перейменування. 
Детальніше розповідатиму впродовж тижня)






















































Немає коментарів:

Дописати коментар