вівторок, 5 вересня 2017 р.

КАМ'ЯНЧАНИ НЕЗАДОВОЛЕНІ РІШЕННЯМИ РАДИ

Сьогодні на загальні збори нас запросили невдоволені рішеннями місцевих депутатів  мешканці житлового комплексу, розташованого на вулиці Огієнка. Їх обурення викликане тим, що на місці їх гаражів, господарських сараїв, якими вони користуються від дідів-прадідів незабаром збудують адміністративне приміщення. Більше того, люди впевнені в тому, що адміністративне приміщення є тільки прикриттям для появи в їх дворі багатоповерхівки.

Виникає запитання: коли готуються проекти рішень і їх вивчає земельна комісія, яку очолює депутат-забудовник Слободян, чому не радяться з людьми. 

Більше того, такі проекти виносяться на засідання, як такі, що не містять зауважень.

Тим паче, що депутат Слободян сьогодні під час сесії запевняв, що думка громади для нього основне при прийнятті рішень. (хоча у випадку з "неперейменуванням" вулиці Суворова і провулку Піонерського він таки був на стороні "піонерів, суворовців"). 

Чому ж в цьому випадку не дослухався і не порадився до прийняття рішення? І не проінформував про незгоду мешканців інших депутатів?


Нещодавно мешканці і мого двору були стурбовані появою в ньому одного з заступників міського голови та забудовника, які здійснювали огляд двору. 
Збентежені такою появою, почали задавати питання - чи не вишукується ласе місце в центрі міста для нової багатоповерхівки?
Направду і мене це стурбувало, адже компанія забудовника і заступника міського голови мало схожа на якусь просту комісію з благоустрою.
А ви як думаєте?
Тож варто таки не лінуватись і готуватись до громадських слухань 13 вересня з затвердження нового Генерального плану міста. 
Хто зна, може там де ви думаєте, що це ваш двір - згодом з'явиться хмарочосик)


Немає коментарів:

Дописати коментар