четвер, 18 травня 2017 р.

УЗУРПАТОР ВЛАДИ В КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ТА ЛЕДЬ НЕ ВІДПРАВЛЕНИЙ У ВІДСТАВКУ


Сьогодні на сесії Кам'янець-Подільської районної ради розгорілась неабияка інтрига. Голова фракції ВО "Свобода" Іван Громик звернувся до депутатів про внесення в порядок денний питання про недовіру голові районної ради Борису Бецу. Іван Громик вже неодноразово звертався до правоохоронних органів щодо існуючих порушень в раді.


Несподіванкою для запрошених стало те, що включення в порядок денний питання про недовіру голові районної ради Борису Бецу підтримав голова РДА Василь Сукач. Він сказав, що було б добре, якби кожен з депутатів пройшов такий "тест на довіру" і запропонував внести питання недовіри в порядок денний.
В свою чергу, голова районної ради Борис Бец сказав, що єдиним узурпатором влади в районі і "тормозом" розвитку є ніхто інший, як Василь Сукач - голова РДА і закликав усіх до чесного голосування. Борис Бец також запропонував внести в порядок денний питання про недовіру Василю Сукачу - голові РДА.

Борис Бец, ви закликали до чесного висвітлення інформації, виконую те, що просили - вашу промову викладаю :-)

  ВО "Свобода" голосувала за винесення недовіри обидвом чиновникам - і голові РДА і голові районної ради. Але голосів вистачило лиш на внесення питання щодо недовіри голові районної ради Бецу Борису.
Далі - оголосили перерву на годину для того, щоб підготувати все необхідне для таємного голосування.





   

Після перерви і роботи в "кулуарах"  :-) , розпочалось голосування.


















В результаті таємного волевиявлення, Борис Бец залишився на займаній посаді. Для його відставки не вистачило 3-х голосів.


Сподіваюсь, що те, що звучало в  промові  Беца Бориса перед голосуванням, а    саме те, що він став на захист сільських шкіл і лікарень, виявиться правдою.

Немає коментарів:

Дописати коментар