пʼятницю, 26 травня 2017 р.

КОЛОДІЇВКА У БОРОТЬБІ ЗА ЗЕМЛЮ



23 травня 2017 року за дорученням Олега Тягнибока свободівські очільники та депутати Володимир Барановський, Михайло Посітко, Іван Громик та Євгенія Коритнік відвідали село Колодіївку Кам’янець-Подільського району. 

Націоналісти взяли участь у сході села, мешканці якого опинились у скруті. Через банкрутство радгоспу Колодіївський, в якому працювало багато з них, працівники не отримали земельних та майнових паїв. Також селяни відчувають брак угідь для випасання худоби та заготівлі сіна.

Свободівці запропонували чіткий план виходу з ситуації, який полягав у негайному зборі заяв та інших необхідних документів для подання на оформлення земельних ділянок в оренду для ведення особистого підсобного господарства. В цій ситуації це – єдина можливість для селян отримати земельні наділи у своєму селі. 

Стосовно вирішення проблеми пасовища та сіножаті, то селянам запропоновано звернутися до управління держгеокадастру в Хмельницькій області. Справу контролюватиме депутат Хмельницької обласної ради Іван Гончар.

""Свобода" завжди відстоювала інтереси селян, особливо в наш час, коли влада планує запустити вільний ринок землі проти якого ми категорично виступаємо. Інтереси селян – інтереси України", – голова Камянець-Подільської районної організації ВО "Свобода".

Микола Сливка

Немає коментарів:

Дописати коментар