вівторок, 30 травня 2017 р.

В "СЛАВУТИНКУ" ВЕСЕЛИТИ ДІТОК ЙДЕ СТУДЕНТСЬКА СВОБОДА

У вівторок 23 травня Кам'янець-Подільський осередок "Студентської Свободи" на чолі з Тарасом Пономаренком спільно з ГО "Студентське самоврядування" та студентами К-ПНУ ім. І Огієнка факультету КСПП провели у інтернаті "Славутинка" "Свято усмішок". 
Діти разом зі студентами грали різноманітні ігри та веселилися, була радісна атмосфера та цікаві рухливі ігри а в кінці діти намалювали багато цікавих малюнків на різноманітні теми. 



Свято відбулось за підтримки голови ВО "Свобода" в Кам'янці-Подільському Михайла Посітка. 

Також окрему подяку у проведенні святкування слід висловити студентам КСПП К-ПНУ ім І. Огієнка: Деменчук Анастасії, Авраменко Вячеславу, Псюк Ользі, Городинській Ганні, Гончар Христині Яремі Степану, Жовтій Альоні, Гуменюк Оксані, Секрет Антоніні та старості групи Кульбабі Владиславу.



А кілька днів тому "Студентська Свобода" знову завітала в інтернат "Славутинка" в Кам'янці-Подільському, разом з дітьми святкували День імениника. 

Діти подарували нам море позитивних емоцій, а ми в свою чергу грали з ними багато цікавих, рухливих ігор.
   Тарас Пономаренко - голова "Студентської Свободи"



З офіційного сайту школи-інтернату "Славутинка" (http://slavutynka.osvitakp.in.ua/):"Унікальній архітектурній пам’ятці, побудованій 115 років тому заможним адвокатом Данилом БАБИЧЕВИМ для вчительки (як подейкують, своєї коханої Стефанії Славутинської, яка згодом стала директором гімназії), судилося стати alma-mater не одного покоління школярів: жіноча гімназія, трудова школа, навчальний заклад №5 для дівчат, з 1961 р. – школа-інтернат №2, а з 2014 р. – спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Славутинка”. 




Немає коментарів:

Дописати коментар