неділю, 14 травня 2017 р.

ФОРМУЛА СІМЕЙНОГО ЩАСТЯ








    Сім’я – основне середовище  формування особистості і найголовніший інститут виховання. Саме у сім’ї ми робимо перші кроки життя і крокуємо у незвідану даль майбутнього, зустрічаємось з добром і злом, переживаємо злети і падіння, радіємо щасливим митям і плачемо від туги.

В рамках проекту "Формула сімейного щастя", організованного менеджером компанії "АссісТАС", хорошим сім'янином і патріотом Юрієм Белінським, 14 травня 2017 року в актовій залі Коледжу Культури та Мистецтв присутні  слухали цікаві доповіді лекторів на загальну тему "Як стати і бути щасливим".








Практичний психолог, психотерапевт, голова ГО "Психологічний центр "Гармонія" - Федорова Тетяна розповіла  про три  компонента, котрі є  запорукою гарних стосунків. Навчала і роз'яснювала як зрозуміти, що тебе люблять і як пояснити, що любиш ти. 



Учасники проекту змогли на прикладах, наведених лектором, з'ясувати особливості етапів розвитку стосунків  пар.  

Цікавою і корисною була доповідь психолога, викладача психології національного університету ім. І.Огієнка, психотерапевта Марціновської Ірини. Тема - "Шляхи до ефективної взаємодії двох поколінь – батьків та дітей".








Який вплив мають наші думки на добробут сім'ї і які три кроки дозволять здійснити будь-яку нашу мрію, розповідав організатор проекту -   Юрій Белінський.






Керівник центру   лікування хребта та суглобів "Кінезіс", автор онлайн-програми "Формула здоров'я" Ігор Олександрович Абрамович розповів:
1. У чому основні причини появи більшості болів.
2. Що  потрібно робити, щоб позбутися больових відчуттів, в домашніх умовах.
3. З чого починати оздоровлення організму. 





А по завершенню - на всіх очікувала святкова концертна програма. Це було чудово!








Адреса групи проекту "Формула сімейного щастя" в мережі "Фейсбук": https://www.facebook.com/events/1890340964587286/


Немає коментарів:

Дописати коментар