суботу, 13 травня 2017 р.

ІЛОНА ГНАТЮК. КРАСИВА І РОЗУМНА МОЛОДЬ СВОБОДИ.

ПРО СВОБОДІВОК ДО ДНЯ МАТЕРІ

    Ілона Гнатюк - молода красива жінка, в якій ніжна зовнішня краса гармонійно співіснує з сильною активною життєвою позицією. 
  Ілона - чуйна і любляча матір, виховує семирічного синочка, якому віддає "всю душу", прививає, властиві матері - патріотизм, волю, любов до землі, шану до батьків. Нерідко син разом із мамою, приймає участь в патріотичних заходах.



    За освітою молода пані - фахівець з обліку і аудиту. Вільний від роботи час присвячує родині, господарству, волонтерській роботі.


  Ілона - член ВО "Свобода", активна учасниця Революції Гідності, входить до міськрайонної організації об'єднання українок "Яворина".
"Моя мрія - це сильна, самодостатня Україна, в якій українцям жити добре. Я впевнена, що ми зможемо побудувати країну нашої мрії, мрії всіх патріотів рідної землі, але попереду - боротьба за наші ідеали".
   Цю тендітну, красиву свободівку нерідко можна зустріти біля намету ВО "Свобода", де вона спілкується з людьми на політичні теми держави і міста, теми, які хвилюють людей.  Завжди привітна, усміхнена вона  не цурається жодної волонтерської роботи. Головне - приносити користь іншим.

Ось такі чарівні й розумні українки в нашій Свободі.

Немає коментарів:

Дописати коментар