середа, 11 жовтня 2017 р.

БАГОВИЦЯ. КОСТЮК ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ В СВОБОДІВСЬКІЙ КОМАНДІ ЙДЕ НА ВИБОРИ.



КОСТЮК   ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ

КАНДИДАТ  НА  ПОСАДУ  ДЕПУТАТА  СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ ВІД ГРОМАДИ БАГОВИЦІ


Народився в  1988 році в року в місті Кам’янці-Подільському. Українець. В 2004 р. закінчив НВК № 13.
В 2004 – 2008 рр. навчався в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості за спеціальністю «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Здобув кваліфікацію техніка-механіка. З 2008 по 2011 роки навчався в Національному університеті харчових технологій (Київ) за спеціальністю: «Обладнання переробних і харчових виробництв». Здобув кваліфікацію спеціаліста. Трудову діяльність розпочав у 2005 році на посаді вихователя в санаторії «Лісова пісня» (с.Привороття-2) Червень-липень 2006 року – вихователь у санаторії «Лісова пісня». З липня 2008 по липень 2009 року працював оператором-ремонтником на ТзОВ ВКТ «Арго» м. Хотин.

Квітень 2012 – січень 2013 року проходив строкову військову службу у внутрішніх військах в/ч 3004 (м. Донецьк). Службу ніс на «відмінно», виконував службово-бойові завдання зі зброєю. З березня 2014 року до сьогоднішнього дня працює вантажником на ПАТ Агрофірма «Авіс» с. Гуменці. Неодружений.



ГІДНИЙ  ПРЕДСТАВЛЯТИ   ГРОМАДУ  БАГОВИЦІ    В  СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКІЙ  СІЛЬСЬКІЙ РАДІ



Мої односельчани потерпають від багатьох невирішених у селі проблем. Якщо мені довірять  бути депутатом сільської ради, обіцяю докласти всіх зусиль, щоб в нашому селі якісно ремонтували дороги. 

Першочергово працюватиму  над забезпеченням водопостачання на території всього села; відновленням пошкоджених ліхтарів; якісним наданням адміністративних послуг; ефективним проведенням благоустрою. 

Особливу увагу приділятиму дозвіллю молоді. Слідкуватиму за матеріально-технічним забезпеченням медичного пункту, освітніх, дошкільного закладів. Вирішу проблему ліквідації стихійного сміттєзвалища в селі Баговиця шляхом укладання договорів з комунальним підприємством, котре обслуговуватиме територію об’єднаної громади. 

Сприятиму організації кооперативного руху та розвитку підприємницької діяльності. Виборюватиму позицію, що розпоряджатись землею громади може і повинна лише сама громада. Захищатиму малозабезпечених і допомагатиму їм.  Працюватиму над відродженням Баговиці, оскільки сьогодні люди через безробіття і непривабливість умов життя, відсутність культурного дозвілля перебираються до міста, шукають кращої долі за кордоном. Ці та інші проблеми слід вирішувати в комплексі.       

        Костюк Володимир Володимирович, Телефон:     0671587598


ОБИРАЙ    ПОРЯДОК!    КОСТЮК     І   СТЕБНИЦЬКИЙ  ВІДСТОЮВАТИМУТЬ   ІНТЕРЕСИ    ГРОМАДИ






Немає коментарів:

Дописати коментар