середа, 11 жовтня 2017 р.

ВРУБЛІВЦІ - ПЕРЛИНА РАЙОНУ. ЛАБАЙ СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ ЙДЕ В ДЕПУТАТИ.



ЛАБАЙ  СЕРГІЙ  МИКОЛАЙОВИЧ

КАНДИДАТ  НА  ПОСАДУ  ДЕПУТАТА  СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ 

Народився в  1968  році в року. Українець.  В 1986 році закінчив ЗОШ № 7 м. Хмельницький. Освіта середня. Трудова діяльність: 1986-88 - Збройні сили; 1988-90 ХЗТП, слюсар-збірник; 1990-95 - МВС України, інспектор карного розшуку. 2000 – 2004 - Київська духовна семінарія, студент; 2014 -2015 рр. - ЗСУ мобілізований. З 2004 р. до сьогодні Пастор Української християнської євангельської церкви. Одружений. Виховує доньку та двох синів. Користується повагою в односельчан. Чуйний, щирий, справедливий та відповідальний.

ГІДНИЙ  ПРЕДСТАВЛЯТИ   ГРОМАДУ  ВРУБЛІВЦІВ    В  СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКІЙ  СІЛЬСЬКІЙ РАДІ


ВИБОРЧА   ПРОГРАМА

Мої односельчани потерпають від багатьох невирішених у селі проблем. Якщо мені довірять  бути депутатом сільської ради, обіцяю докласти всіх зусиль, щоб в нашому селі якісно ремонтували дороги. 




Першочергово працюватиму  над забезпеченням водопостачання на території всього села; відновленням пошкоджених ліхтарів; якісним наданням адміністративних послуг; ефективним проведенням благоустрою. 

Особливу увагу приділятиму дозвіллю молоді. Наша молодь заслуговує на те, щоб для неї в приміщенні Будинку культури були створені добрі умови для відпочинку та розвитку. Ця будівля потребує капітального ремонту.

 Слідкуватиму за матеріально-технічним забезпеченням медичного пункту, освітніх, дошкільного закладів. Вирішу проблему ліквідації стихійного сміттєзвалища в селі Врублівці шляхом укладання договорів з комунальним підприємством, котре обслуговуватиме територію об’єднаної громади.

 Сприятиму організації кооперативного руху та розвитку підприємницької діяльності. Виборюватиму позицію, що розпоряджатись землею громади може і повинна лише сама громада. 

Захищатиму малозабезпечених і допомагатиму їм.


ЛАБАЙ Сергій Миколайович, с. Врублівці, вул.Перемоги, 31, Телефон:   0965122381 

ОБИРАЙ ПОРЯДОК!
ЛАБАЙ    І СТЕБНИЦЬКИЙ  ВІДСТОЮВАТИМУТЬ  ІНТЕРЕСИ ГРОМАДИ!








Немає коментарів:

Дописати коментар