четвер, 19 жовтня 2017 р.

ЦІНА ГОЛОСУ НА ВИБОРАХ - ПЛЯШКА КАГОРУ?


Пройшло вже більше, ніж три роки від Майдану, від загибелі Героїв Небесної Сотні, а методи діяльності провладних кандидатів на виборах не змінились. Обличчя влади також.

14 жовтня у селі Врублівцях - храмове свято Покрови Пресвятої Богородиці. Втім для екс-регіоналів, а нині БПП-шників віра то лише зручний привід пудрити мізки людям. Тим більше, коли на носі вибори. Нібито непогана ідея передачі владних повноважень на місце зводиться нанівець тим, що молоде вино наливається в старі міхи. Нелюстровані "колишні" вдаються до випробуваних методів підкупу виборців. От і в цей день провладний кандидат накрив стіл для вірян села Врублівці. Це є кричущим порушенням як виборчого законодавства, так і норм моралі.









Шановні краяни! Не продавайте своє майбутнє за шматок ковбаси і склянку "Кагору". Не довіряйте свою долю людям, які спекулюють на святому - вірі в Господа. Коли диявол пропонував Спасителю всі царства світу цього, Ісус Христос відмовив Сатані - батькові брехні.

P.S.

Батюшки та їх діти живуть в хоромах, катаються на джипах,  їдять «м’ясло», - таке воно важке московсько-патріярхальне будення в українському зубожілому селі. Простого селянина повчають жити «скромно» і смиренно дружити з владою та владними кандидатами на виборах. Пенсійна, медична та ще якісь там псевдореформи поставили на коліна простого трударя-селянина. Але селянин вперто слухатиме свого пастиря і знову, і знову голосуватиме за свою біду, і собі на біду. Як можна одним оком плакати, а «інше закочувати» в подяці від кинутої перед виборами копійки?
Після описаної події «з кагором» до нас дійшли слухи, що врублівчани теж здавали власні кошти на свято. Ми цього і не заперечували. І жодним чином не хотіли принизити простого селянина. Поява провладного кандидата Нєстєрова, який, як і його патрон, буде впроваджувати пенсійну, освітню, медичну реформи на селі, напевне, не пов’язані з виборами і бажанням підкупити простих людей. Смішно? Егеж бо…

2 коментарі:

  1. Шановний, врублівецькі люди самостійно зібрали кошти на накриття столу на храмове свято. Але неадекватні люди можуть вигадати і оприлюднити різні нісенітниці

    ВідповістиВидалити
  2. Розумію, на злодієві шапка горить))))) От і появляються фейкові "Слави"

    ВідповістиВидалити