неділя, 8 жовтня 2017 р.

ЯК "ВИПРАВЛЯЮТЬ" НЕДОЛІКИ РЕМОНТУ ДОРОГИ В МУКШІ КИТАЙГОРОДСЬКІЙ



7 жовтня кандидат на посаду Слобідсько-Кульчиєвецького сільського голови Олег Стебницький разом з кандидатами в депутати сільради Володимиром Барановським та Сливкою Миколою, проїжджаючи через Мукшу Китайгородську, оглянув як виконується обіцянка підрядника "Все виправити". Йдеться про нашумілий "ремонт" дороги. 






З цього приводу коментар Олега Стебницького:


Далі свободівці відвідали Слобідо-Кульчиєвецьку сільську територіальну виборчу комісію. Але, як виявилось, її члени не вважають за потрібне належним чином виконувати свої службові обов'язки. В 17:30 приміщення комісії вже було зачинене, хоча робочий день комісії триває до 18:00. Більше того, члени комісії заздалегідь були повідомлені, що Олег Стебницький має привезти важливі документи. Нехлюйство чи свідоме перешкоджання кандидату? Судіть самі.




Набагато гостиннішими виявились мешканці Слобідки Кульчиєвецької. Охоче спілкувались з свободівським кандидатом, нарікали на проблеми.



Такий вигляд має одна з центральних вулиць Слобідки. - вулиця Шевченка. Якщо можновладці, вчаділі від передвиборчого піару, насиплять на неї шар щебеню - вся дощова вода потече на людські обійстя.


Нинішній сільський голова, за словами мешканців, не приділяє належної уваги догляду за криницями.


Свободівців у владі очікує непочатий край роботи.




Немає коментарів:

Дописати коментар