пʼятниця, 6 жовтня 2017 р.

ОЛЕГ СТЕБНИЦЬКИЙ - ХТО ВІН? КАНДИДАТ НА ПОСАДУ ГОЛОВИ СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ



Олег Леонідович Стебницький народився 1969 року в селі Яруга. Після закінчення сільсько-господарського технікуму працював електромонтером. Відслуживши строкову службу в армії, вступив до Камянець-Подільського вищого військово-інженерного командного училища. Проходячи службу в різних куточках України, на різних посадах в тому числі керівних: в правоохоронних органах, в пенітенціарній службі, викладачем тактико-спеціальних дисциплін та кримінально-виконавчого права, здобув фах юриста та управлінця.  Нині Олег Леонідович – заступник начальника юридичного факультету Академії державної пенітенціарної служби. Виховує та навчає молоде покоління офіцерів в патріотичному дусі. 


З початку російсько-української війни добровільно пішов  захищати Україну. Направлений в Луганську область (сектор А), прийняв  командування міжрегіональним підрозділом спеціального призначення в м. Старобільськ.  В травні 2015 року його переведено командиром підрозділу спецпризначення «Циклон» в м. Маріуполь (сектор М). 



Звання полковника присвоєно Стебницькому Олегу під час бойових дій в зоні АТО.  Сьогодні займається волонтерською діяльністю. Є майстром спорту, полюбляє офіцерське триборство та гирьовий спорт. Вважає, що найбільша біда сьогодення – людська байдужість і корупція в органах влади. Найбільше цінує в людях чесність, справедливість, любов до рідної землі. Мешкає поблизу Мукші Китайгородської, батьки і родина – в с. Врублівці та Яруга.
БУДЕ ДОСТОЙНИМ ГОЛОВОЮ СЛОБІДКО-КУЛЬЧИЄВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ












Немає коментарів:

Дописати коментар