пʼятниця, 13 жовтня 2017 р.

"МІСЦЯ СИЛИ". ФОТОЗВІТ З ОГЛЯДИН П'ЯТИ ОБ'ЄКТІВ МІСТА.ВОЗИВ МЕР ТА ЖКГ :-)





Прекрасне моє місто: місто метаморфоз, місто старовини, місто - "псевдостаровини"... 

Отак милуєшся з чудового, тільки відбудованого благодійником оглядового майданчика і починаєш "страждати" філософськими питаннями. От до прикладу, на цій світлині  чуже око і не одразу зрозуміє, що тут лише одна будівля є фортецею. Інша - ні, зовсім ні, просто собі будиночок одного з чиновників міста...

 Сьогодні більша частина депутатського корпусу і місцева преса на запрошення міського голови і його заступника з питань ЖКГ їздили по останнім п'яти місцям "сили" міста. Маю на увазі - об'єкти, котрі нещодавно поремонтували/відновили.

Одразу попереджаю, я не журналіст, тому якщо захочете детальної інформації по виконаним роботам, строкам, підрядникам і грамотам - читайте місцеву пресу, чекайте відеоновин. 

Я ділюсь враженням. І тим, що сприйняла від промов посадовців на нормальному людському рівні :-)
 Для екскурсії виділили два буса, доволі пристойних, чистих і без шансонів. Казали, що автобуси зняли спеціально з маршруту № 5.

Першим об'єктом до якого добрались - місцевий цвинтар. Те, що запам'ятала: кладовище відкрите в 1976 році і нині там знайшли свій спочинок 24000 людей. 

Цвинтар





 Це  підготовлені на зиму могили, оскільки в морози копати землю надто складно. Для підготовки території рівняють землю, мають встановлювати огорожу. Тому необхідні додаткові кошти.

Вулиця Суворова

Далі поїхали на Суворова, подивились і послухали про те, як добре тепер все робити плиткою. Правда мене трохи здивувало, що на місці пішохідного переходу закладеного плиткою такий візуально очевидний :-) горб.  

Компетентні намагались заспокоїти і пояснили : Для стоків води. 

Я звичайно не фахівець, але розумію, що горб все таки завеликий і той, хто вкладав плитку не дуже хотів його "фрезувати"/різати ...





 На фото проглядається міський голова і директор департаменту ЖКГ )


 Люблю цю алею біля харчового, осінні клени - це неперевершенно. Це як солодкий спогад дитинства.


 На цьому фото міський голова показує папірець, на якому той, хто вкладав плитку, написав на неї гарантію на 20 років. Не знаю, як вам, а з фото мені здається, що Сергій Бабій цьому не дуже вірить, а Олександр Бабчинський налаштований надто оптимістично.  

  Михайло Посітко навряд чи довіряє цій гарантії. Це видно з виразу його обличчя.
 просто собі стояла продуктова машина; так, просто на пішохідному переході; ви що не знаєте - тепер продуктовим машинам це дозволено

Вулиця Драгоманова ( біля магазину "Еталон")


Ще сьогодні не відкрита, але вже майже завершена ділянка дороги по Драгоманова (біля "Еталону". Скажу чесно, це була не дорога, а сльози людські, "відбитий живіт моєї маленької машинки". 

На кожній комісії, зустрічі всім кому могли ми (Свобода) наголошували про необхідність її ремонту. Тому, навіть з деякими вадами, які "той хто її робив" все ж пообіцяв виправити, я тішусь, що це зробили. 

І біс вже з нею , тою плиткою. Казав виробник, що вона якісна і дав гарантію на 20 років :-) 

 Побачимо. 








Оглядовий майданчик за кошти благодійника

Тут можна нічого не розповідати, бо красота. Ось тільки смітніків не треба вже від благодійника чекати, варто ЖКГ про це подбати :-)
















Старе місто, вкладання бруківки по вул. Ковальська

Здається робили цю ділянку довго і дорого, але позитивно, що заклали не плиткою, а бруківкою.





 там ще залишилось багато місць, що потребують ремонту
І завершити хочу свій опус, чи як казав Слободян "пасквіль" світлинами для: одного з активістів, що бореться зі спалюванням сухої трави, бур'яну; для головного архітектора міста; для головного муніципального поліцейського.





Гарних вихідних)


Немає коментарів:

Дописати коментар