понеділок, 9 жовтня 2017 р.

ПРО ЩО МРІЮТЬ ГЕРОЇ? ОЛЕГ СТЕБНИЦЬКИЙ БУДЕ ЕФЕКТИВНИМ ГОЛОВОЮ СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ, ЯКЩО ГРОМАДА НА ВИБОРАХ ПІДТРИМАЄ ТАКИЙ ВИБІР.

-         





    Про що мріє герой-захисник країни, викладач та  справний господар і сім’янин?


"Я звичайна людина і досягаю усього власною наполегливістю та працею. Любов до рідного краю, родини, українських традицій і обрядів набув від своїх пращурів. Не вважаю себе героєм чи якимось особливим: одна з моїх спеціальностей – захищати. Всі чоловіки за своєю природою ˗ захисники. Хто ж як не ми боронитиме наших дітей, жінок, людей літнього віку?


Про що мрію? Мрію про те, що й ви: хочу щоб в моїй країні діяв закон один для всіх, не було ненажер-олігархів, які витягують з селянина останнє. Мені боляче дивитись, що без роботи, культури, спорту, з неосвітлених  сіл з розбитими дорогами втікає молодь та всі, хто у працездатному віці. В 30-ті роки минулого століття вороги, застосовуючи грубу силу, нищили українське село голодоморами. А тепер повзучий геноцид в красивій обгортці  «реформ» знищує село, як і колись. Селянські хати знову пустіють.


Мрію про повернення гідного життя селянину, котрий працює на землі. Він має добре  заробляти, жити в достатку, бути заможним. Хочу,  щоб як і в роки моєї юності, в селі розвивалась культура, спорт, кожен міг скористатись послугою медика, на зароблені кошти купити машину, побудувати будинок, вивчити дітей і  щоб вони повертались жити в село.



Подивіться, як живуть люди у розвиненому світі. Всі намагаються виїхати з загазованих, гамірних та переповнених міст в екологічно чисту зону і там жити, навіть якщо й працювати в місті. Вони за 70 кілометрів добираються до місця роботи і радіють, що їхні діти ростуть і дихають чистим повітрям. То хіба ж ми не можемо зробити добрих доріг, пустити хороші автобуси? Побудувати житло, яке коштуватиме менше, ніж квартира в місті? Ми можемо все. Але не можна бути байдужим, коли розкрадають твою країну.  З цим потрібно покінчити раз і назавжди. Знаю приклади, коли освічені і порядні люди перетворюють депресивні села на привабливу для життя місцину".



ОЛЕГ СТЕБНИЦЬКИЙ - КАНДИДАТ 

НА ПОСАДУ 

ГОЛОВИ СЛОБІДСЬКО

 КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ

 СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

З нашого досьє: Олег Леонідович Стебницький 1969 року народження  наш земляк і приклад для наслідування. Людина неординарна, великий патріот рідної землі. Українець. Порядний, високоосвічений, господар і гарний сім’янин. Після закінчення сільськогосподарського технікуму працював електромонтером. Відслужив в армії і вступив до Військово-інженерного інституту. Працюючи на різних посадах, в тому числі керівних: в правоохоронних органах, в пенітенціарній службі, викладачем тактико-спеціальних дисциплін та кримінально-виконачого права, здобув фах юриста та управлінця.  Нині – Олег Леонідович полковник заступник начальника юридичного факультету Академії державної пенітенціарної служби. В колі його обов’язків – наукова робота в галузі кримінального права, протидії злочинності та терористичним посяганням, керівництво науково-викладацьким складом і виховання молодого покоління – курсантів академії.
З початку російсько-української війни добровільно пішов  захищати Україну. Направлений в Луганську область (сектор А), прийняв  командування міжрегіональним підрозділом спеціального призначення в м. Старобільськ.  В травні 2015 року його переведено командиром підрозділу спецпризначення «Циклон» в м. Маріуполь (сектор М).  Сьогодні займається волонтерською діяльністю. Є майстром спорту, полюбляє офіцерське триборство та гирьовий спорт. Дружина – вчителька  молодших класів. Мають двох доньок. Молодша – студентка планово-економічного технікуму, старша ˗ працює. Олег Стебницький – один з найкращих синів Кам’янеччини. Вважає, що найбільша біда сьогодення – людська байдужість і корупція в органах влади. Найбільше цінує в людях чесність, справедливість, любов до рідної землі.



Немає коментарів:

Дописати коментар