вівторок, 10 жовтня 2017 р.

СЛОБІДКА КУЛЬЧІЄВЕЦЬКА. ОЛЕКСАНДР ГОРДІЙЧУК ЙДЕ НА ВИБОРИ В СВОБОДІВСЬКІЙ КОМАНДІ ОЛЕГА СТЕБНИЦЬКОГО



ГОРДІЙЧУК   ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ

КАНДИДАТ  НА  ПОСАДУ  ДЕПУТАТА  СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ 


ГІДНИЙ  ПРЕДСТАВЛЯТИ   ГРОМАДУ  СЛОБІДКИ КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ    В  

СІЛЬСЬКІЙ РАДІ


Народився В 1984 році в с. Колубаївка. Українець. Здобув першу вищу освіту на історичному факультеті КПНУ імені Івана Огієнка. Вчитель-історик. Вдруге, у 2017 році закінчив навчання у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна». 

Протягом 2007-2010 років навчався в аспірантурі при історичному факультеті КНУ імені Т.Г.Шевченка. У серпні 2010 року достроково закінчив навчання в аспірантурі і захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук.

 Трудова діяльність: червень 2011 – серпень 2016 – старший викладач Буковинського фінансово-економічного університету. З вересня 2016 року працює на кафедрі педагогіки та соціальної роботи в ЧНУ імені Юрія Федьковича. Член ВО «Свобода». 

Одружений. Має доньку. Є активним культурним, громадським діячем. Бере участь у волонтерських акціях.

 Як історик, фахово вивчає проблематику винищення українського села на початку минулого століття. Високоосвічений фахівець, порядний, відповідальний, вірить у відродження України шляхом відродження українського селянства, як самодостатнього представника середнього класу.


ВИБОРЧА   ПРОГРАМА

В селах нашого району проблеми бездоріжжя, поганого утримання освітніх, медичних, дошкільних закладів напряму пов’язані з питаннями неефективного використання коштів, подекуди – з їх розкраданням. Мешканці заслуговують на створення якісної інфраструктури, ефективно і вчасно проведений благоустрій. Разом з однодумцями, патріотами слідкуватиму, щоб жодна копійка з бюджету не потрапити в чиновницьку кишеню, а йшли лише на потреби громади. Незадовільним є освітлення вулиць, не вчасно відбувається заміна ламп. Через наближеність до міста, не приділяється належна увага дозвіллю, як молодшого, так і старшого покоління. Наполягатиму і боротимусь за  принципову позицію, що розпоряджатись землею громади може і повинна лише громада.  Відстоюватиму необхідність якісного ремонту дорожнього покриття вулиць в селі і шляхів, що ведуть до села. Захищатиму і допомагатиму малозабезпеченим.


Гордійчук Олександр Васильович,  
Телефон:     0974405896

ОБИРАЙ    ПОРЯДОК!  
 ГОРДІЙЧУК   І СТЕБНИЦЬКИЙ  ВІДСТОЮВАТИМУТЬ   ІНТЕРЕСИ   ГРОМАДИ


Немає коментарів:

Дописати коментар