вівторок, 10 жовтня 2017 р.

ВЕЛИКА СЛОБІДКА. МОЛОДЬ ЙДЕ В ДЕПУТАТИ. КРАВЧЕНКО ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ.





КАНДИДАТ  НА  ПОСАДУ  ДЕПУТАТА  СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКОЇ 

 СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

КРАВЧЕНКО   
ОЛЕГ  ВОЛОДИМИРОВИЧ

ГІДНИЙ  ПРЕДСТАВЛЯТИ   ГРОМАДУ  ВЕЛИКОЇ   СЛОБІДКИ    В  

СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКІЙ  СІЛЬСЬКІЙ РАДІ

Народився у 1988 році в селі Велика Слобідка. Українець. У 2003 році закінчив Велико-слобідську школу. 

Одразу після закінчення навчання у коледжі ПДАТУ (2007 рік), де здобув спеціальність «Енергетик електротехнічних систем», розпочав свою трудову діяльність

Працював оператором, ріелтером, будівель-ником, консультантом по кредитам. Нині – займається підприємницькою діяльністю. З початку російсько-української війни, займає активну життєву позицію, волонтер,  підтримує бійців, які виконують бойові завдання в зоні АТО. 

Член ВО «Свобода». Олег Володимирович – надійний, відповідальний та  трудолюбивий. Користується повагою в односельчан. 

Проживає в  селі Велика Слобідка по  вулиці Пер-шотравневій.

ВИБОРЧА   ПРОГРАМА

Мої односельчани потерпають від багатьох невирішених у селі проблем. Якщо мені довірять  бути депутатом сільської ради, обіцяю докласти всіх зусиль, щоб в нашому селі були встановлені обмежувачі швидкісного руху автомобілів на Центральній вулиці Великої Слобідки. 
Першочергово працюватиму  над проведенням водопостачання; відновленням пошкоджених ліхтарів; контролем за своєчасною заміною ламп в ліхтарях. Особливу увагу приділятиму дозвіллю молоді. Наша молодь заслуговує на те, щоб для неї в приміщенні клубу були створені добрі умови для відпочинку та розвитку.
Проблема виникнення стихійного сміттєзвалища в Великій Слобідці мною буде вирішена  комплексно через сприяння в укладанні договорів з комунальним підприємством, яке обслуговуватиме територію об’єднаної громади.
Наполягатиму і боротимусь за  принципову позицію, що розпоряджатись землею громади може і повинна лише громада. Відстоюватиму необхідність якісного ремонту дорожнього покриття вулиць в селі і шляхів, що ведуть до села. Захищатиму і допомагатиму малозабезпеченим.      





КРАВЧЕНКО Олег Володимирович, Велика Слобідка, вул. Першотравнева, 5
Телефон:       0967440718

               
ОБИРАЙ    ПОРЯДОК! КРАВЧЕНКО   І СТЕБНИЦЬКИЙ  ВІДСТОЮВАТИМУТЬ   ІНТЕРЕСИ   ГРОМАДИ!

Немає коментарів:

Дописати коментар