середа, 28 лютого 2018 р.

НАЙКРАЩИЙ РИНОК В СВІТІ: ДЕПУТАТСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ. ПРОДОВЖЕННЯ.



Наприкінці минулого тижня відбулось засідання профільної депутатської комісії з питань промисловості та підприємництва, на засідання якої запросили підприємців з ринку, дирекцію ринку, представників з інших депутатських комісій. Тема та ж : підприємці просять не проводити реконструкцію продуктового модуля ринку, без вивчення проекту, без гарантій, що жодне робоче місце не буде втрачено.

Обговорення тривало понад годину, інколи відбувалось на підвищених тонах.

Підприємці вимагали від депутатів втрутитись в ситуацію з запланованою (і вже такою, що фактично розпочалась) реконструкцією продуктового павільйону. Крім того, вони ставили незручні запитання депутатам, які  в свою чергу, ніби то й не здогадувались, що 4 гектара, що займає територія ринку, нещодавно  опинились у приватних руках. Як могло так статись, що понад 3000 підприємців та  люди, які здійснюють торгівлю з городини і не зрозуміли, коли то сталось, -  запитували учасники зібрання.

Наразі депутатська комісія, головував в якій Олександр Бабчинський, пообіцяла підприємцям детально вивчити наявну документацію по ринку, дати відповідь коли і як відбулась його реорганізація. Також обіцяли ввічливо попросити керівництво ринку надати проект реконструкції продуктового модуля, який досі ще ніхто не бачив.


Чи створять на цій сесії, що відбудеться 6 березня, тимчасову контрольну комісію, чи міський голова після відпустки, власним розпорядженням утворить розширенну комісію - наразі невідомо.

Залишається сподіватись, що  Олександр Бабчинський таки справді хоче розібратись у цій ситуації,  а не імітує чергову "гру в демократію по-кам'янецьки".

Пані Ольга Мельник-Петрова відстоювала на цьому засіданні інтереси продавців сільськогосподарської продукції власного виробітку, їй від громади допомагала Вікторія Кохановська. 

Депутат-свободівець Юрій Яриновський став на захист підприємців і виявив бажання справді розібратись в ситуації.

Коли і чи  відбудеться наступне засідання з цього ж питання депутатської комісії в гучній назві якої  є: "з питань підприємництва та промисловості" ), достеменно не відомо.

Повна версія засідання у відео тут, хочете дивіться - не хочете - не дивіться :)
1
2
3
4
5
6
7




З цього ж питання читайте:

КАМ'ЯНЕЦЬКІ ПІДПРИЄМЦІ РИНКУ ШОКОВАНІ: В НИХ МОЖУТЬ ВІДІБРАТИ ЇХ ТОРГОВІ МІСЦЯ .

https://kampodsvoboda.blogspot.com/2018/02/blog-post_9.html;

ШУКАЙТЕ ЗЕМЛЮ ЗА МЕЖАМИ МІСТА: ТАКУ ПОРАДУ ДАЛИ ПІДПРИЄМЦЯМ РИНКУ В БІЛІЙ ХАТІ
https://kampodsvoboda.blogspot.com/2018/02/blog-post_10.html

РИНОК:ПІДПРИЄМЦІ ПРОСЯТЬ ДОПОМОГИ В ДЕПУТАТІВ І ЩО СКАЗАВ ГУБЕРНАТОР

https://kampodsvoboda.blogspot.com/2018/02/blog-post_14.html


Немає коментарів:

Дописати коментар