субота, 10 лютого 2018 р.

ШУКАЙТЕ ЗЕМЛЮ ЗА МЕЖАМИ МІСТА: ТАКУ ПОРАДУ ДАЛИ ПІДПРИЄМЦЯМ РИНКУ В БІЛІЙ ХАТІ



Вчора, 9 лютого, стурбовані новиною про масштабну реконструкцію, підприємці ринку пішли до міського голови. Бо куди ще йти? Що з того вийшло, можемо дізнатись з публікації Вікторії Кохановської. Приведу декілька уривків з публікації та відеоматеріали.
"Як було обговорено та домовлено, підприємці та всі небайдужі... почали збиратися в сесійній залі... але, провладні "щурі", не розраховували що прийде така кількість людей... і вирішили проводити свій "локшино- навіс" в 209 аудиторії... 

Не було де стати, не те що присісти... тиснулися навіть на коридорі, щоб почути "панство"... а коли Чернявський пробував декілька разів втекти через найближчі двері... то хлопцям прийшлось притримувати з іншої сторони... то так провладні за себе захвилювалися, що викликали поліцію..."



Не зрозуміло чому було не провести зустріч з людьми в сесійній залі, адже тиснява, обмежена кількість місць в 209 кабінеті не налаштовує на ведення конструктивного діалогу "влада-підприємці" . 

Що ж за Карнегі радить саме так поводитись з простим людом? 

Далі Вікторія описує, що міський голова доручив головному архітектору міста розробити план чи то , швидше, візуалізувати реконструйований продуктовий павільйон.
"Мер зобов'язав...Особисто Пиріжка... керівника відділу архітектури, намалювати план розміщення кіосків на ринку    так, мер... перевищуючи свої повноваження змушує посадовців працювати на приватні підприємства..." 
Що буде далі, чи почують підприємців чи запропонують їм варіант, який вдовольнить обидві сторони - наразі не відомо. 

Сьогодні один з заступників міського голови відвідував на ринку підприємців. 

Як стверджують деякі джерела, керівник ринку налаштований рішуче щодо запланованої реконструкції.
"Запам'ятайте... просту істину... ВЛАДА належить ГРОМАДІ МІСТА... і Ви НІКОЛИ не смійте принижуватися за своє і щось просити у злочинців... Навчіться ВИМАГАТИ, якщо хочете, щоб Вас почули!!!!!!!Тільки ОБ'ЄДНАВШИ спільно зусилля...Представники партії "Свобода" та особисто я... готові підтримати підприємців ринків, якщо їм потрібна наша допомога... просимо долучатися й інших...Різні політичні погляди... коли в більшості від мене отримували критику та прочуханку, бо не розумію їхню політичну діяльність... Сьогодні, об'єдналися заради єдиної мети...показати "внутрішньому ворогові", що місто належить його мешканцям....Звертаюся до ВСІХ... хто знає варіанти у вирішені складеної ситуації, допоможіть повернути підприємцям... можливість заробити на шмат хліба і не втратити єдині робочі місця...Все залежить від ПІДПРИЄМЦІВ "Центрального ринку"...."
Справді, залишаючись наодинці з проблемою, неможливо відстоювати свої права, лише згуртувавшись можна знайти рішення і дійти компромісу з керівництвом ринку та міста. 

Хочу привести приклад Калинівського ринку в Чернівцях, який належить громаді і дає прибуток місту. 

Тож, територія в центрі міста, де працює така кількість підприємців, по справедливості, мала б належати місту. Чи не так? Як міркуєте?

Відео та фото матеріали Вікторії Кохановської.


Головне  фото до публікації  - ілюстративне, не передає факти описуваної події, використано в символічному контексті)

Немає коментарів:

Дописати коментар