середа, 14 лютого 2018 р.

РИНОК:ПІДПРИЄМЦІ ПРОСЯТЬ ДОПОМОГИ В ДЕПУТАТІВ І ЩО СКАЗАВ ГУБЕРНАТОР



Сьогодні відбулась позачергова сесія міської ради, на яку завітали представники від підприємців та продавців з продуктового павільйону ринку "Центральний". 

Їм надали слово. 

Під час виступу пані Ольги, яка зачитувала звернення занепокоєних працівників ринку, декілька раз в її виступ втручався депутат-забудовник, голова земельної комісії Слободян. Зокрема, він сказав, що не розуміє, піднятої підприємцями проблеми.  

Про що підприємці просили і на що звертали увагу  депутатів дивіться у відео:


Голова фракції ВО "Свобода" Михайло Посітко зазначив, що сьогодні, в час коли працездатні українці покидають країну в пошуках роботи , коли економіка країни знаходиться у важкому стані, вкрай важливо, щоб влада дослухалась до підприємців і не допустила втрати ними робочих місць. 

Задля вирішення проблеми потрібно створити спеціальну комісію, в яку б увійшли представники ринку. Також вкрай важливо , щоб комісія мала змогу витребувати для узгодження підприємцями у керівництва ринку проект реконструкції ринку.


Свободівець Іван Микуляк наголосив, що ситуація з реконструкцією ринку може призвести до того, що люди прийдуть торгувати під міську раду.




Залишається сподіватись, що керівництво ринку, міські депутати, голова міста дослухаються до підприємців і в найближчому часі така спеціальна комісія за участі підприємців буде створена, а конфлікт вирішений.


Що відбувалось на ринку 13.02.18, коли керівник ринку забезпечував торговими місцями продавців, що відповів губернатор на звернення підприємців,  дивіться у відео Вікторії Кохановської:




















Немає коментарів:

Дописати коментар