пʼятниця, 9 лютого 2018 р.

КАМ'ЯНЕЦЬКІ ПІДПРИЄМЦІ РИНКУ ШОКОВАНІ: В НИХ МОЖУТЬ ВІДІБРАТИ ЇХ ТОРГОВІ МІСЦЯ .



Вже третій день занепокоєні підприємці з Кам'янець-Подільського ринку "штурмують" "місцеву білу хату". Сьогодні, 9 лютого, міським головою, керівництвом ринку була здійснена спроба домовитись з занепокоєними підприємцями. 

Люди, як усім відомо, в свій час купували торгові місця на місцевому ринку і платили за них немалі кошти. Хтось змігся облаштувати торгові кіоски, хтось збудувати повноцінні магазини... 

На сьогодні керівництво ринку вирішило провести масштабну реконструкцію ринку, а це означає, що певна кількість з 2779 підприємців можуть опинитись "біля розбитих корит" або ж вимушені будуть купувати вдруге своє торгове місце.

Як нам стало відомо, питання підприємців зайшло в глухий кут.

Сьогодні до вкрай стурбованних людей долучився депутат-свободівець Михайло Посітко. Нагадаємо, що минулоріч ВО "Свобода" також виступила на захист підприємців ринку Старого міста.
Після невдалих перемовин влади з підприємцями, депутат -свободівець Михайло Посітко та місцева активістка, яка переймається питаннями захисту підприємців ринків  "Вікторія" (мікрорайон) та Центрального (проспект Грушевського), прийняли рішення об'єднати зусилля в питаннях захисту підприємців. 

З цією метою вони звернулись до усіх, хто хоче і спроможний стати на захист малого бізнесу та до самих підприємців. 



З історії 3-денного "бунту" підприємців наводимо відеоматеріали Вікторії Кохановської:






Немає коментарів:

Дописати коментар