четвер, 27 серпня 2020 р.

У КАМ'ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ ПРОХОДИТЬ ЗБІР ПІДПИСІВ НА ПІДТРИМКУ ВИДАННЯ ЗБІРКИ ВІРШІВ ВАСИЛЯ ВИШИВАНОГО "МИНАЮТЬ ДНІ"


Виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міської ради в травні оголосив конкурс на визначення переліку книжкових видань, пропонованих до випуску (закупівлі) за кошти міського бюджету.

Конкурс має на меті:

– створення сприятливих умов для розвитку інформаційної сфери, книговидання та книгорозповсюдження, реалізації державної інформаційної політики, найбільш повного забезпечення населення міста різноплановою інформацією, соціально важливою видавничою продукцією місцевих авторів;

– випуск книг, брошур, буклетів, що пропагують історичну спадщину та сьогодення міста;

– подальший культурний та мистецький розвиток Кам'янця-Подільського;

– реалізація прав громадян на доступ до інформації, залучення до культурних цінностей;

– підтримка місцевих авторів, публікація їх творів;

– налагодження ефективної системи інформування населення про роботу літературно-мистецьких об’єднань міста.

Тираж кожного видання, що їх було видано (придбано) за кошти міського бюджету, безкоштовно передаються в бібліотеки Кам'янець-Подільської міської бібліотечної системи, в департамент гуманітарної політики для представлення на книжкових виставках та ярмарках, передачі інституціям громадянського суспільства, культурно-просвітницьким товариствам міста, а також для представницьких цілей виконавчого комітету міської ради, 80% авторам згідно, з актом передачі для проведення презентаційних заходів.

З ініціативи депутата міської ради Геннадія Бенкендорфа до участі в конкурсі подано збірку віршів Василя Вишиваного «Минають дні». Закликаємо камянчан підтримати своїми підписами видання віршів видатного поета та борця за Українську державність. Бажаючих підписатися закликаємо звертатися за телефоном 0964895870 (Геннадій) та 0967864633 (Микола)




Немає коментарів:

Дописати коментар