вівторок, 3 липня 2018 р.

ПИЛЬНУЙТЕ КИШЕНІ, НАДВОРІ ЩИПАЧІ,



Вони крадуть стадіони, крадуть лікарні, розкрадають парк…  Далі на  черзі – ваші оселі.
Вам не подобається, що на вашому тротуарі виросла чергова будівля? Ви незгідні? Насмілились критикувати та протистояти двом десяткам місцевих депутатів та їхнім патронам? Тоді на Вас очікують погрози, побої, залякування, оббріхування, тиск, фабрикування справ.
За ваші гроші проти вас утримується армада кишенькових контролюючих органів та брехливих засобів масової інформації – влада боїться не встигнути нажертись. Все це відбувається в Кам’янці-Подільському і не тільки.
Україна лиш нещодавно здригнулась від трагічної смерті нагло вбитого молодого депутата-свободівця, мого побратима з Миргорода, Олега Супруненка. Він протистояв таким самим як і в нас розкрадачам майна громади. Хапуги в жадобі наживи переступили через все святе: позбавили малу дитину батька. https://www.facebook.com/oleg.suprunenko

Убитий Олег Супруненко з дружиною

Єдина сила, що системно протистоїть купі бариг  в Кам’янці-Подільському  – Всеукраїнське Об’єднання  «Свобода». Я, як голова міської організації, не раз  вислуховував погрози на свою адресу, мене оббріхували платні брехунці, а тепер вирішили розправитись в інший спосіб. Група депутатів розпочала перевіряти законність розташування будинку, який власноручно збудував мій батько. 

В. Кобильник (БПП): "Ваша власність - розберемося!" 


Не виявивши порушень, депутати перевищили свої повноваження і  перевірили все аж до кольору стін. На підставі маніпуляції з документами було сфабриковане рішення, яке загрожує позбавленням права власності на майно.  Хочу зауважити голові земельної комісії депутатові Слободяну, який є майже монополістом-забудовником в нашому місті, що стільки порушень, скільки є в його будівництві,  напевне по всій Україні годі шукати.
Архехіологічні дослідження за допомогою екскаватора Слободяна

Кам’янчани знають ці приклади: балкон у балкон, руйнування історичних фундаментів, численні порушення норм Державних будівельних норм.

Огорожа небезпечного об'єкту Слободяна

Свідчення цьому – не одне звернення громадян у поліцію, до мене, як до депутата. І це – тільки вершина айсбергу.
Заява від мешканців щодо порушень у будівництві Слободяном

Власність депутатів провладного крила оформляється на підставних осіб, зелені зони знищуються, та й взагалі будувати вони починають задовго до отримання на те дозволу. Ми єдині їм є кісткою в горлі.  Те, що зараз чиниться проти мене, це не тиск на приватну  особу, це – тиск на політичну силу, на ВО «Свободу», якої бояться.
Хочемо вас попередити: шантаж на «Свободу» не подіє, «щипачі» відповідатимуть перед законом.

Голова Кам'янець-Подільської міської організації ВО "Свобода"
Михайло Посітко


Немає коментарів:

Дописати коментар