вівторок, 26 червня 2018 р.

КАМ'ЯНЧАНИ СПОДІВАЮТЬСЯ ЛИШЕ НА КАРУ БОЖУ , ЩО ВПАДЕ НА ГОЛОВИ ДЕПУТАТІВ



Завдяки твердій позиції свободівців Кам'янця-Подільського, нарешті кам'янчани можуть спостерігати в онлайні за роботою профільних депутатських комісій, котрі збираються перед сесійними засіданнями, щоб попередньо вивчити проекти рішень. 
Неодноразово декотрими депутатами вчинялись спроби "закрити" від людського ока свою депутатську діяльність. І не дивно. Адже коли йдеться про депутатські будівельні бізнеси, забудову стадіону, лікарні - все йде, як по маслу.
Але рішення ухвалене і його потрібно виконувати.
Сьогодні , 26 червня 2018 року,  депутати-"земельники", котрі розглядають всі земельні проекти, вимушені були слухати кам'янчанку-заявницю, яка вже вп'ятнадцяте звертається до міської ради з проханням надати їй можливість оформити землю, куплену нею ж багато років тому.



Жінка  у вкрай схвильованному стані запитала депутатів земельної комісії навіщо вони так знущаються над людьми.

 Інша кам'янчанка скаржилась, що також вже "роки" не може оформити землю, котрою її родина користується багато років. Як стверджує пані, їй земля надавалась, як багатодітній матері.


Коли вкотре жінці сказали, що там, де її земля має будуватись багоповерхівка, жінка від такої кривди не стрималась і плачучи пішла до виходу з зали засідань Білої хати. Зупинилась на півдороги і промовила до депутатів земельної комісії, що її любить Бог, а всі хто її кривдить , будуть ним і покарані.

Отака була земельна комісія. 

Хочеться нагадати, членам земельної комісії деякі  маленькі фрагменти саме їх законослухняності. І невже ви думаєте , що їм за те щось буде 







(фото Лори Підгірної)





Немає коментарів:

Дописати коментар