четвер, 12 липня 2018 р.

ЗАБУДОВА НА ЗАРВАНСЬКІЙ: ЧИ ПРАЦЮВАТИМЕ КОМІСІЯ?






За ініціативою свободівців Кам'янця-Подільського, на 57-й сесії міської ради було утворено комісію з перевірки забудови кварталу на вулиці Зарванській головою земельної комісії, забудовником Валерієм Слободяном.




Свободівці наполягали на тому, щоб до комісії увійшло 5 депутатів, троє з яких - свободівці, оскільки, як показує практика, чим чисельніша комісія, тим більше вона непрацездатна. Так і сталось. Перше засідання так і не розпочалось через те, що на початку депутат Мастикаш запропонував її проводити в закритому режимі, без відеозйомки. Він пояснив, що не комфортно себе почуває, коли його знімають чужі сторонні люди і припустив, що у відео все буде перекручено.

Також депутати не змогли дійти згоди щодо кандидатури секретаря комісії. Хоча наприкінці дискусії, один з депутатів був не проти виконувати цю функцію.

Нагадаємо широку публічність роботи такої ж комісії по перевірці збудованого батьком свободівця Михайла Посітка будинку.

Допускалися ЗМІ, представники місцевих інтернет ресурсів, була проведена прес-конференція.
Чому ж частина депутатів бажає закрити від громадськості свої засідання?

Щоб уникнути несправедливих звинувачень в перекручуванні сюжету, відео з засідання викладаю повністю. Висновки зробите самі.


Наразі прошу вибачення за якість і звук з мого старенького планшету)








Гарних усім вихідних!






Одна з світлин, використана в якості фону у блозі - з допису археологів, що здійснюють роботи в Старому місті .

Немає коментарів:

Дописати коментар