вівторок, 31 липня 2018 р.

30 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ТА СУЧАСНИЙ МУЗЕЙ ФЛОРИ ТА ФАУНИ ДЛЯ КАМ'ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО. ХТО ВИСТУПИТЬ ПРОТИ?


Сьогодні під час проведення земельної комісії  від першого заступника міського голови Горшунова Г.І. та керівника відділу земельних ресурсів ми дізнались чудову новину. На місці занедбаного аварійного приміщення колишнього Літнього театру у парку, можуть звести сучасну будівлю Музею флори та фауни. 
Роки це приміщення "консервувалось в оренді" у підприємця, керівника "Гала Тур". Але сьогодні, сплив черговий термін оренди цим бізнесменом  і конкурсна комісія з оренди комунального майна, несподівано, особисто для мене,  надала перевагу іншому конкурсанту. 
Ним виявився НПП "Подільські Товтри", який виграв грант на отримання європейських коштів для будівництва і створення сучасного Екомузею. 
До вересня 2018 року необхідно місцевій владі терміново визначитись чи хоче місто розвитку, чи краще чекати "завалів" колишнього Літнього театру і чергової багатоповерхівки монопольних забудовників.  І , важливо, якщо ми не захочемо цього проекту, то гроші підуть на будівництво музею в Сатанів. Там підтримають, точно)

Те, як відреагували декотрі члени земельної комісії було досить дивним. Адже пан Слободян та новий пан Дюднєв постійно стверджують , що вони основні  елементи прийняття рішень на розвиток міста :-) 
Можливо, їх дещо у нервовий спосіб задані питання доповідачам (через спеку), збили, особисто мене з пантелику. Але на якусь секунду навіть здалось, що вони зовсім не хотять такої інвестиції та розвитку для нашого міста. (справедливостіі заради, Слободян і Дюднєв проголосували за цей проект рішення, але ще довго кулуарами гомоніли чому ж з ними не порадились до комісії )
Тому, якщо я видаватимусь вам заангажованою :-) з цього питання, можете переглянути відео з земельної комісії.
Звичайно, що в інших засобах інформації (#Холдин-Вечкак #Фітноцентр_слобокак) вам подадуть іншу інформацію та під іншим кутом. 

Тому, я як завжди не відріжу жодного шматочка відео.







Немає коментарів:

Дописати коментар