четвер, 2 серпня 2018 р.

ЗАБУДОВНИК СЛОБОДЯН І ВІДДІЛ ДЕРЖАРХБУДКОНТРОЛЮ



В червні місяці цього року до мене, як до депутата, звернулись мешканці вулиці Патріарха Мстислава. Люди були стурбовані тим, що забудовник, який проводить масштабні будівельні роботи  на вказаній  вулиці, не огородив належним чином будівельний майданчик.  Люди висловили занепокоєння, що відсутність огорожі може становити серйозну небезпеку для дітей, які проживають в будинках поруч з будівництвом. На інформаційних щитах встановлених згідно з ДБН А 3.1-5-2016 «Організація будівельного виробництва» зазначені забудовники і технагляд (голова земельної комісії Слободян).



Тоді ж, 19 червня 2018 року я звернувся до міського голови Сімашкевича Михайла з  проханням перевірити у компанії підрядника відповідність до  існуючих норм та стандартів.


27 червня 2018 року отримав від міського голови попередню відповідь про те, що в 10-ти денний термін забудовника – голову земельної комісії Слободяна зобов’язано встановити огорожу будівельного майданчика.



 18 липня 2018 року на моє ім’я надійшла остаточна відповідь від міського голови  з прикріпленою світлиною встановленої огорожі депутатом -забудовником.




Сьогодні, 2 серпня я вирішив виїхати  на місце і на власні очі переконатись в правдивості відповіді за підписом міського голови про виправлення порушень.



Обурює, що депутат, голова земельної комісії маніпулює міським головою, іншими депутатами, йому байдуже до норм, законів і в першу чергу – до людей. Огорожа встановлена лиш з однієї сторони, а з іншої старий розвалений дерев’яний забор колишньої військової частини так і залишився. Як це все виглядає , можете переглянути на світлинах:




Крім цього, хочу зазначити, що я в запиті просив провести перевірку і відповідно до інших норм та стандартів цього будівництва.
Але, очевидно, влада глуха до людей, депутатів від ВО «Свобода», вона зайнята захистом власних інтересів.
Звертаюсь повторно в публічний спосіб до Вас, Михайле Євстафієвичу, зобов’язати голову земельної комісії-забудовника Слободяна огородити весь будівельний майданчик, чим попередити можливі трагедії. Також перечитати моє депутатське звернення від 19 червня і провести перевірку на дотримання вимог до вказаних мною норм державних будівельних стандартів.

Невже голова земельної комісії, депутат і забудовник може порушувати закон? Хто надав таке право?

Немає коментарів:

Дописати коментар