вівторок, 5 червня 2018 р.

ЧИНОВНИЦЬКИЙ БОЙКОТ

Сьогодні на початку 56-ї сесії Кам'янець-Подільської міської ради, Голова місцевої організації ВО "Свобода", керівник свободівської фракції виступив з заявою до громади міста та депутатів міської ради наступного змісту:

"Як голова фракції ВО «Свобода» в Кам’янець-Подільській міській раді,  довожу до відома депутатів міської ради та громади міста, що в п’ятницю, 1 червня 2018 року в приміщенні прес-центру Кам’янець-Подільської міської ради відбулось засідання фракції  ВО «Свобода», на якому розглядались проекти рішень, що винесені на чергову сесію міської ради. З 16–ти основних питань, включених до порядку денного, на засідання фракції з’явилось лише 6 доповідачів. Інші, з незрозумілих причин, проігнорували  засідання фракції ВО «Свобода».
Хочу зауважити посадовим особам місцевого самоврядування, що такі дії можуть бути сприйняті нами та громадою міста, як навмисне перешкоджання діяльності депутатів міської ради від ВО «Свобода».
Також прошу звернути увагу секретаря міської ради на вжиття всіх можливих заходів, спрямованих на забезпечення належної підготовки депутатів до роботи в пленарному засіданні".

І що почалось далі? Версій було дві: одна - міського голови про те, що депутати і посадовці були зайняті в роботі комісій та інша секретаря міської ради Дмитра Васільянова, яку підтримало БПП, частина БЮТу (Розбам М.) і депутат Валєрій Слободян (не пам'ятаю від якої партії він) . Полягала вона у тім, що чиновники доповідачі відмовляються ходити на фракцію ВО "Свобода", адже там їх ображають і неетично з ними поводяться. І ще задають додаткові питання. І питання не по темі. І взагалі - люди з вулиці, тобто кам'янчани, не сприяють нормальній роботі фракції.  
Одразу ж посипались від депутатів з тієї сторони  всілякі подяки на адресу чиновників, колег-депутатів. Хтось навіть сказав, що свободівці мали б їм вклонятись низенько до землі. Один з-перед одного депутати-чиновники розповідали, як знущаються над ними на засіданнях свободівської фракції. 
Валерій Гордійчук розповів, що свободівці йому закидали, що він знущається над своїми ж працівниками, а це все неправда, тобто брехня). 
І депутат-політолог і депутат-забудовник не могли зупинитись, так вже хотіли громаді на громаду поскаржитись)

Що ж викликало таке обурення? На одній  з фракцій, які до речі "Свобода" проводить відкрито і запрошує кам'янчан, була присутня Вікторія Кохановська, на іншій - хтось з кам'янчан закинув чиновникам "годі скигліти", на останній фракції, коли доповідав директор одного КП, на його підтримку прийшла чиновниця і чомусь намагалась відповідати за батька. А питання не по темі були щодо тендерів по рекламним баштам, ремонтним роботам в Старому місті і я запитувала також чи можна прийти об'єктивно розібратись  з однією скаргою, поданою безпосередньо на цього чиновника. 
Матами і "бляканнями", ви ж знаєте, ми не спілкуємось. Тому й розцінили ігнорування фракції чиновниками - як бойкот чи зневагу. 
Тому, якщо і подалі ви, службові особи, надумаєте чогось ображатись на кам'янчан, припускаю: будете довго відповідати на часом незручні питання під час пленарних засідань.
Відео викладаю повністю, аж 10 хвилин, не ріжу, не монтую, за вас не придумую, то вечкакове.   Подивіться і насолодіться.

Немає коментарів:

Дописати коментар