пʼятниця, 15 грудня 2017 р.

БОЛОТО - БОЛОТО, ПЕРЕЙДИ ДО ФЕДОТА. МЕШКАНЦІ РАЙОНУ СМІРНОВА ПОТЕРПАЮТЬ ВІД РОБІТ БУДІВЕЛЬНИКІВ









Мешканці району Смірнова, що в Кам'янці-Подільському, потерпають від низки проблем, пов'язаних з благоустроєм території поблизу їх будинків, а останнім часом до цих проблем ще й додалось "суцільне заболочення" території, спричинене прокладанням підземних комунікацій через їх двори.

Складається враження, що усім і від влади, і від "жеку" , і від будівельників байдуже, що мамусі з дітками вимушені ковзати по тротуарам, що перетворились на суцільне болотяне місиво.




 Будівельник, прокладаючи мережі, вирішив не думати про людей і забув покласти елементарні переходи-містки. Лише після того, як на вимогу мешканців, Михайло Посітко (Голова Кам'янець-Подільської організації ВО "Свобода") особисто звернувся до керівника Муніципальної поліції, там були встановлені дерев'яні містки з піддонів. 


 Але те, що встановили має вигляд досить небезпечний. 





Нещодавно люди звернулись до свого "жеку"  з проханням встановити дощові  "ринви", але вийшло якось так, як на світлинах (не зрозуміло, від чого може захистити ота "дюрката" набита зверху "бляха", може то зробили для краси?)

 Михайлу Посітку люди наголошували на низці питань: неправильному встановленню дорожнього знаку "зупинка", небезпеку  облаштованного пішохідного переходу, який за їх словами, забрав не одне життя, відсутність нормального дворового майданчика та ін.










Прикро, що Кам'янець-Подільський перетворюється на суцільні "болотянники". 


 Не краще виглядають двори і в інших районах міста , наприклад, у районі Черемушок біля самого "жеку" також "розляглися" величезні калабані (не калюжі) в болоті, які спричиняють багато труднощів пішоходам :-) 


Немає коментарів:

Дописати коментар