вівторок, 19 грудня 2017 р.

22 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Фракція ВО "Свобода" в Кам'янець-Подільській районній раді

18 грудня 2017 року відбулася 22 позачергова сесія районної ради. Після нагородження посадовців з нагоди дня місцевого самоврядування, головною темою став розподіл бюджету. Фракція ВО "Свобода" (голова Іван Громик) запропонувала перевести шкільні автобуси на газ. Це дозволило б наприклад автобусам Староушицької зони не їздити з цією метою щоразу до міста, а заправлятись на місці в Грушці.



Також Іван Громик виступив проти розбазарювання установок для доочистки води під маскою передачі їх на баланс сільських рад. За словами свободівця є висока ймовірність, що ці установки перекочують до комерційних структур. Промовистим є і той факт, що Кам'янська сільська рада навіть не просить цієї установки, а просто "не заперечує проти її передачі".





Як фаховий юрист Іван Громик розкритикував "Методичні рекомендації районної ради щодо відшкодування з місцевих бюджетів втрат від перевезення пільгових категорій населення", зауваживши, що це не є компетенцією райради, а отже державне казначейство не буде виділяти гроші на підставі такої "фількіної грамоти".




Депутатська більшість в райраді слухняно голосувала за проекти влади, якими недолугими вони б не були. Але під час голосування за "Методичні рекомендації" було помічено факт кнопкодавства. Депутат Тимчук був відсутній під час голосування, однак його картка спрацювала. Було проведене повторне голосування, яке стало визначальним. Горе-рекомендації не були прийняті.


Також під час сесії було прийнято положення про депутатський клуб Кам'янець-Подільської районної ради. Його головою практично одностайно обрали свободівця Івана Громика. Як єхидно зазначив голова райдержадміністрації Василь Сукач: "Сподіваюся, що на посаді голови депутатського клубу у Громика буде багато роботи і він не заважатиме "роботі" сесії. Втім націоналіст зазначив, що і очолюючи депутатський клуб, він все одно буде працювати над викриттям махінацій влади.


Голова фракції ВО "Свобода" в Кам'янець-Подільській районній раді, очільник депутатського клубу ради Іван Громик


ВІТАЄМО ПОБРАТИМА ІВАНА З ОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ДЕПУТАТСЬКОГО КЛУБУ. ЯК ГОВОРИВ КЛАСИК: "ХОРОБРОГО - НЕ ЗАЛЯКАЄШ, МУДРОГО - НЕ ОБДУРИШ, ШЛЯХЕТНОГО - НЕ ПІДКУПИШ"

СЛАВА УКРАЇНІ!


Немає коментарів:

Дописати коментар