пʼятниця, 22 грудня 2017 р.

ЗАЯВА ФРАКЦІЇ ВО "СВОБОДА" З ПРИВОДУ БЮДЖЕТУ- 2018. КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ.

22 грудня 2017 року відбулась позачергова сесія Кам'янець-Подільської міської ради, одним з основних питань якої був розгляд Бюджету міста на 2018 рік.

Зокрема, позицію фракції, висловив  очільник Кам'янець-Подільської організації, голова свободівської фракції Михайло Посітко.

Він наголосив, що новоухвалений бюджет країни є антисоціальним,  відповідно і бюджет міста закладений за тими ж принципами. 

Немає програми підтримки учасників російсько-української війни, заробітна плата закладена лише на 10 місяців, недостатнє фінансування освіти, спорту, медицини; немає бажання мислити стратегічно на розвиток економіки міста, створюють додаткові контролюючі органи, - все це спонукає до того, щоб ВО "Свобода" не голосувала за такий бюджет.

Вже сьогодні вам будуть розповідати яка Свобода не хороша, адже не голосувала за бюджет 2018. Скажуть вам, що без нього ви б не отримали зарплату і не були б забезпечені пільгами.
Знайте про те, що це є маніпуляція. 
Коли свободівці відповідатимуть за кожну цифру бюджету, що стане для міста бюджетом процвітання, а не злиднів - от тоді вони й голосуватимуть за такий документ.


В цьому відео міститься частина виступу одного з голів фракцій, мабуть від надто довго говорить, адже від нудьги (моя версія) його колеги починають прямісінько посеред засідання робити селфі. До речі, один з депутатів, як виявилось, ще й не дуже це вміє робити).




Дебати до голосування






Немає коментарів:

Дописати коментар