середа, 26 квітня 2017 р.

ЗЕМЕЛЬНІ ЗВІТИ, ПРОВУЛОК ЛАГЕРНИЙ, НАГЛЯДОВІ РАДИ. Сесія Кам'янець-Подільської міської ради. ч. 1


26 квітня 2017 року відбулась чергова сесія Кам’янець-Подільської міської ради. Депутати тричі робили перерву і працювали від десятої до кінця робочого дня. Не всі змогли стійко перенести навантаження,тому сесія закінчувалась із шістнадцятьма депутатами  з тридцяти шести .



       Слухали звіти керівників комунальних підприємств – КП «Комунтранссервіс» та «Комбінат Благоустрою».
       Перед депутатами звітував голова земельної комісії Валерій Слободян. Михайло Посітко - лідер місцевих свободівців задав  В.Слободяну запитання щодо хаотичної забудови Старого міста, незаконного будівництва на території міського стадіону, лікарні.

 На запитання, голова земельної комісії відповідав розлого і все зводилось до того, що готує рішення не він, проекти складаються теж не ним.



     Провулок Лагерний залишили на догоду деяким мешканцям вулиці - Лагерним, не дивлячись на заперечення і законодавчі вимоги. 



       Питання, ініційоване ВО «Свобода» і яке надто важливе для нашого міста – створення наглядових рад при комунальних підприємствах –не підтримали, але проголосували за створення робочої групи, котра напрацює критерії, що врахують специфіку місцевого комунального господарства для  утворення наглядових рад. 

   А поки ми «в нерішучості» – Хмельницький, Франківськ, Тернопіль вже роблять перші кроки в цьому напрямі.

Немає коментарів:

Дописати коментар