четвер, 22 червня 2017 р.

ФОТОЗВІТ З РАЙОННОЇ РАДИ ПРО ТЕ, ЯК БЕЦА БОРИСА БОРИСОВИЧА "ПІШЛИ". ДЕПУТАТИ ВІДПРАВИЛИ У ВІДСТАВКУ ГОЛОВУ КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙРАДИ.

Ні, ця кепочка тут не тому, що щось сталось погане, а тому, що як пишуть - "бо сподобалась". Отож, сьогодні на сесії районної ради не сталось нічого поганого, хоча до початку спостерігалась певна "згущена концентрація" поліцейських під приміщенням районної ради.

Небо було прекрасне, депутати, преса гомоніли собі  про те і про се :-)




Почалось засідання традиційно з Славня і хвилини мовчання.






Зареєструвалось 32 з 36 депутатів. Борис Бец зачитав заяву депутатів про проведення дострокової сесії. Затвердили порядок денний.

І - оголосили перерву на годину, оскільки винесене  на розгляд депутатів питання щодо відставки Бориса Беца потребувало додаткової підготовки для таємного голосування.







На сесію приїхали голови сільських рад, прості мешканці з району, були присутні свободівці.




Через годину, коли  встановили кабіну для таємного голосування, сесія продовжила свою роботу.



 Перед початком голосування Борис Бец звернувся до всіх депутатів з проханням голосувати по совісті, відкласти в бік телефони і не звітувати своїм "босам".














Свободівці, проголосували, як і минулої сесії, за  відставку Беца. 

Така позиція є сталою, оскільки свободівці виступали з самого початку проти призначення цього чоловіка на посаду голови районної ради.

Є люди, які зацікавлені в тому, щоб маніпулювати думкою людей і вони наміренно розпускали слухи про те, що свободівці минулої сесії не голосували за відставку цього посадовця.

Тому цього разу свою позицію свободівці не втаємничували і свої бюлетені показували присутнім в залі; при бажанні можна було побачити позначку "за відставку"  :-).




В результаті, 22 депутата проголосували за відставку Бориса Борисовича.
Слід віддати належне, цього разу від колишнього голови райради і голови РДА не звучали публічно "прокльони", натяки і "погрози".
Борис Бец подякував депутатам за роботу. Після огоголошення результатів голосування, сесію "закрили". А після закриття - до трибуни вийшов свободівець Олег Федорченко і зачитав звернення мешканців Колодіївки до районної ради.

Всі почали розходитись. 

І десь відчувалась, така якась "невимовна недомовленність", ніби спектакль закінчився, а розв'язка не відома....










Як почула від декого з депутатів, після закінчення сесії, кільком з депутатів вручили повістки (кажуть по справам "районного значення" в якості свідків). 

З ймовірних кандидатів на посаду наступного голови почула від "сороки-ворони" про : Сукача, Жогана, Єрменчука. 

Тож, побачимо, як складеться і чи складеться.



Немає коментарів:

Дописати коментар