четвер, 8 червня 2017 р.

36-ТА ПОЗАЧЕРГОВА ФОТОСЕСІЯ :-) КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ



Сьогодні відбулась 36-та позачергова сесія Кам'янець-Подільської міської ради, у порядок денної якої винесли питання перерозподілу семи мільйонів бюджетних коштів та затвердження списку міських представників Госпітальної ради.

Рішення щодо перерозподілу коштів приймалось депутатами не постатейно, а як завжди "скопом", хоча деякі фінансові призначення викликають, м'яко кажучи, сумніви. 

Голова фракції ВО "Свобода" Михайло Посітко у "стотисячний" раз закликав депутатів розглядати кожне призначення окремо і висловив незадоволення станом підготовки чиновниками питань до сесії. 

Адже навіть ще перед самою сесією депутатам міської ради роздавали  правки-правлення.  Такі важливі питання, приймати нашвидкоруч не можна, адже стосуються вони життя міста.

Звичайно, що депутати провладної більшості ніколи не підуть на те, щоб голосувати за виділення коштів "постатейно", адже це може (гіпотетично) внести значні корективи до їх "планів" з засвоєння коштів.

Розуміємо, що небажання підтримати постатейне голосування - є нічим іншим, як маніпуляцією влади. Це дає змогу декому з депутатів під час планових засідань з підпорядкованими їм працівниками, постійно зводити особисті рахунки з такою їм "немилою" Свободою.

"Ага, ваша позиція утриматись і не голосувати за "скоп" призначень, тоді й не кажіть, що ви за онлайн-трансляцію чи за ремонт дворів", - якось так по-дитячому звучали маніпулятивні вигуки з підсміюваннями від провладних.

За ініціативи А.Гуроми, підтриманої 12-ма сміливцями,  в тому числі і свободівцями, створили тимчасову депутатську комісію з перевірки готовності стану до зими місцевого монополіста "Міськтепловоденергія". Хоча цього дуже  не хотіли допустити депутати Слободян, Кобильник... І юриста кликали і до неба звертались (це в мене поезія пішла :-))

"Свобода" неодноразово наполягала на необхідності проведення аудиту на цьому підприємстві, тому і цього разу голосувала за створення такої комісії. 

Комісію створили,  від кожної фракції включили в неї депутатів. 

Хоча дивно, що ті, хто вважав її непотрібною - першими позаскакували в цей "новоспечений" орган.😏

Дуже промовисто виглядають світлини, зроблені під час перерви-обговорення персонального складу комісії.


Про госпітальних радників - буде окремо, відеосюжети  також. 

А поки насолоджуйтесь світлинами.



























Немає коментарів:

Дописати коментар