четвер, 22 червня 2017 р.

СВОБОДІВЕЦЬ ОЛЕГ ФЕДОРЧЕНКО ЗАЧИТАВ ЗВЕРНЕННЯ 161 МЕШКАНЦЯ С. КОЛОДІЇВКИ ЩОДО ВЛАШТУВАННЯ ПАСОВИЩА ДЛЯ ПОТРЕБ ГРОМАДИ. СЕЛЯНАМ ДЕПУТАТИ ПООБІЦЯЛИ ВИРІШЕННЯ ЇХ ПИТАНЬ "КОМПЕТЕНТНИМИ І ПРАВООХОРОННИМИ" ОРГАНАМИ.




Сьогодні, під час позачергової сесії Кам'янець-Подільської районної ради, свободівець Олег Федорченко зачитав колективне звернення 161 мешканця Колодіївки Кам'янець-Подільського району. 

Люди стурбовані тим, що єдине місце, придатне під пасовище для свійської худоби, планують найближчим часом передати в приватну власність людям, які до того ж, не є  мешканцями їх села.

Селяни просять про допомогу в облаштуванні і узаконенні за громадою пасовища для випасання тварин місцевої громади.

Після зачитанного звернення, заступник голови Кам'янець-Подільської районної ради запевнив депутатів, що про цю проблему вже знають в раді і адміністрації і цим займаються "компетентні і правоохоронні органи".



Текст звернення




ЄВГЕНІЯ КОРИТНІК - ДЕПУТАТ КИТАЙГОРОДСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ


"Як мені стало відомо,  на чергову двадцять п'яту сесію Китайгородської сільської ради ОТГ І- скликання, яка має відбутись 30 червня 2017 року у селі Вихватнівцях (клуб), вже в третє буде виноситись одне і теж питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність трьом громадянам. На мою особисту думку ці громадяни являються родиною. Дане питання виносилось на попередніх 23-ій сесії - 5 травня 2017 року та 24-ій сесії - 17 травня 2017 року про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власніть площею 0.12 га. кожному, що розташована в межах населеного пункту Колодіївка з метою подальшої передачі у власність для інвидуального садівництва. На 23-ій сесії дане питання депутатами цієї сільської ради не було підтримано і перенесли на слідуючу сесію. А на 24-ій сесії знову виносили дане питання про надання цим трьом громадянам земельні ділянки, але на сесії була присутня громада села Колодіївки, яка категорично проти того, щоб ці земельні ділянки надавались комусь так, як там прогін худоби і там пасуться їхні корови. І депутатами знову дане питання не було підтримано. А 23 травня в селі Колодіївка був схід села де були присутні голова сільської ради Безродний Ю.В. заступник голови сільської ради Гаджук А.С., землевпорядниця Власова Г.П. та депутати села Колодіївка, де обговорювались різні питання і громада села Колодіївка знову була проти того, щоб ці вище вказані земельні ділянки надавались цим трьом громадянам. (є відеозйомка). Громада вимагала, як можна надавати земельні ділянки іногородним, якщо місцеві жителі не отримують ні клаптика землі і не будуть мати пасовища. Але місцева влада громаду не почула, а можливо не хоче чути і ПОВТОРНО виносить на сесію в третє дане питання про надання цих земельних ділянок трьом особам. 
Тому депутат Китайгородської сільської рали ОТГ від села Колодіївка Радійчук Т.Д. звернулась з колективним зверненням по різним інстанціям. Наразі очікує на відповідь".

Немає коментарів:

Дописати коментар