неділю, 11 червня 2017 р.

ЗЕЛЕНА КАМ'ЯНЕЧЧИНА. НЕПОДАЛІК ВІД КАВЕТЧИНИ.

Неподалік від Кам'янця-Подільського  є безліч чудових місць для відпочинку. Цього разу з онуком ми відправились пізнавати нові красоти нашої Кам'янеччини. За порадою знайомих, зупинились біля Дністра, неподалік маленького села, з дивною назвою - Каветчина.


Каветчина —  село в Україні, в Кам'янець-Подільському районі Хмельницької областіНаселення становить 120 осіб. Орган місцевого самоврядування — Сокільська сільська рада.Поблизу села знаходилося одне з найперших поселень склавинів 57 століть (празько-корчацької культури);археологічна пам'ятка. Каветчина Входить до складу національного природного парку "Подільські Товтри" (https://uk.wikipedia.org/wiki/) .


Місця справді живописні. Але люди і тут залишають "недобру пам'ять" про себе у вигляді  сміття, недоїдків, скла та пластикової тари.
І комарі тут особливі :-) Жоден з трьох засобів  проти москітів не приніс бажаного результату:-) 
Тож після невеличкого прибирання берега від попередників, ми з малим змогли відчути смак "дикого відпочинку" , поспостерігати за парочкою бузьків, дивуватись стрімким маневрам полювання днвістровської чайки. 
А надвечір і всю ніч аж до ранку  насолоджувались ексклюзивним  жаб'ячим хором при повному місяці :-)




































 :-(


Немає коментарів:

Дописати коментар