вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Мені імпонує його молодість, щира амбітність та не перефарбована совість політика


По-перше, Михайло Посітко – молодий політик нової формації, нового покоління, не зіпсованого владою. Мені дуже імпонує його молодість, його щира амбітність та не перефарбована совість політика. Він усвідомлює ризики і виклики сьогодення нашого міста, втім, готовий взяти на себе відповідальність за громаду, за власні дії, не озираючись на тих, хто роками кукловодив у раді і залякував містян. 

По-друге, він досить амбітний, щоб продовжувати розвиватися і вдосконалюватись самому та ініціювати потужний розвиток міста. Михайло має чітку програму і практичні напрацювання. Це людина, яка не займається дешевим популізмом, а вже давно працює на громаду і доводить це конкретними діями. Як грамотний юрист надає консультації усім, хто потрапив у складні ситуації, в тому числі, з вини некомпетентних чиновників чи внаслідок корумпованих схем. Свого часу Михайло був першим і єдиним серед політиків міста, хто відгукнувся на звернення батьків та учителів ліцею, коли ми відстоювали початкову школу Славутинки. 

І, насамкінець, він має достатній досвід громадського управління як депутат міської ради, бажання працювати на благо міста і злагоджену команду професіоналів у різних галузях господарювання. Михайло молодий, енергійний, щирий та викликає довіру! Власне, з таким мером бачу потужний розвиток та майбутнє нашого древнього міста з вічно молодою душею!

Козлова Олена,  директор Кам'янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів "Славутинка" Хмельницької обласної ради 


Немає коментарів:

Дописати коментар