четвер, 15 жовтня 2020 р.

Щоб не будувати тюрми, маємо в освіті працювати нероздільно: влада, педагоги, батьки

                                                                                                                       


                                                      Наталія Секрідова

    Дитина - найвища цінність громади, держави. Чи є серед нас такі, кого б не торкалася тема дитинства, садочка, школи? Щоб не обговорювати актуальні питання, які стосуються дітей міста на кухнях, була створена 4 роки тому ФБ група "Батьки-ніндзя", а згодом- ГО " Батьківська Рада Кам’янця-Подільського". Ми  викликали батьків та педагогів на неформальне спілкування про проблеми та здобутки, які є в освітньому середовищі. 

    Як голова громадської організації і кандидат у  депутати  буду просувати ідею створення Батьківських форумів за участю педагогів, медиків, ювенальної превенції. 



Це -  сучасна форма діалогу, де спілкуються про те, що  хвилює батьків: якість освіти, здоров'я дитини, безпеку та здорове харчування. І про ті самі освітні побори, які принижують не лише батьків, а, насамперед, гідність Вчителя.

Основне завдання Ради:

  • здійснення батьківського контролю за діяльністю органів управління освітою, навчальних закладів задля створення системи взаємодії та партнерства батьківської, педагогічної громадськості з питань навчання, виховання та розвитку наших дітей; 
  • зміцнення матеріальної-технічної бази навчальних закладів. 

    Ми дуже хочемо, щоб батьки були активними учасниками в житті міста та освітнього процесу, адже від цього залежить виховний і освітній потенціал кожної дитини. І одним із ключових пунктів змін має бути повноцінне утримання закладів освіти з повним дотриманням санітарних, будівельних норм та норм пожежної й цивільної безпеки. 



Головне - пам'ятати, що без якісної освіти Ніколи Нічого Не буде.

#Форум #побори #хмельницький_досвід


2 коментарі: