вівторок, 20 жовтня 2020 р.

5 ПРИЧИН ЧОМУ СЛІД ГОЛОСУВАТИ ЗА МИХАЙЛА ПОСІТКА НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КАМʼЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

 


1. Тому, що наше місто потребує змін, які можуть реалізувати лише нові люди, з новими ідеями, життєвими принципами, фаховою підготовкою та особистими якостями. Такою людиною є Михайло Посітко.

2. Тому, що він належить до покоління українців, які зростали та формувалися разом із незалежністю України, сприйняли та обстоюють цінності українського націоналізму. Він із генерації, яка не має ностальгії за «соціалізмом застою» та яка не сприймає повадки людей із «лихих 90-х». Він – сучасний українець, який готовий змінювати наше місто, нашу країну.

3. Тому, що Михайло Посітко освічена людина, фаховий юрист, який знає тонкощі українського законодавства. Він постійно демонструє свою прихильність принципу законності як депутат міської ради. Немає сумніву, що перебуваючи на посаді міського голови Михайло Посітко міцно стоятиме на засадах законності.

4. Тому, що Михайло Посітко належить до ВО Свобода – політичної партії, представники якої, перебуваючи при владі у Хмельницькому, Івано-Франківську, Тернополі, всупереч несприятливим обставинам (російсько-українська війна, корупція, економічна криза, карантин…), займають провідні місця у всеукраїнських рейтингах щодо умов ведення бізнесу та якості життя містян. Досвід, набутий командою хмельницького міського голови Олександра Симчишина, буде адаптований до нашого міста та втілений у життя Михайлом Посітком.

5. Тому, що Михайло Посітко керівник ВО Свобода у Кам’янці-Подільському – об’єднання однодумців, які здатні реалізовувати важливі проєкти для міської громади. Водночас Михайло Посітко відкрита людина та громадський діяч, який запросить до своєї команди фахових людей для праці на принципах чесності та відповідальності перед громадою.


Федьков Олександр   

Доктор історичних наук, завідувач кафедри КПНУ ім. І. Огієнка

Немає коментарів:

Дописати коментар