пʼятниця, 26 січня 2018 р.

ЧИ ЗНАЙДУТЬ ДОМІВКУ БЕЗПРИТУЛЬНІ ТВАРИНИ КАМ'ЯНЦЯ?



Вже рік, як в нашому місті світлі серцями люди об'єднались на захист безпритульних тварин. З'явилась потужна Громадська організація «Душа бродяги», котра переймається долею скалічених нами, людьми, безпритульних тварин.



Саме ці люди виступили ініціаторами підписання електронної петиції в Кам’янці-Подільському з проханням створити притулок для тварин-безхатченків.

Голова організації пані Анжела Поджинська виступила на сесії міської ради з метою привернення уваги до такої болючої проблеми.

І ось сьогодні, 26 січня 2018 року , влада організувала круглий стіл, на який зійшлися волонтери, свободівці, представники комунальних підприємств, лікарі та ветеринари. Для тих, хто не зміг взяти участь в обговоренні , але переймається долею братів наших менших, викладаємо відео фрагменти з обговорень. Від себе додам, свободівці підтримують ідею створення спеціалізованого закладу для утримання безпритульних тварин. Адже якщо ми позбавлені гуманного ставлення до тварин, то чи можемо вчиняти в інший спосіб до людини?






Висловлюю подяку всім волонтерам, ветеринарам, тим, хто не проходить повз скалічену голодну тварину з сумними очима. Хто утримує, годує і лікує їх. Сподіваюсь, що сила вашого добра змінить у нашому місті ставлення до покинутих тварин.

Немає коментарів:

Дописати коментар