середа, 9 серпня 2017 р.

НЕЗРУЧНІ ПІДПРИЄМЦІ СТАРОГО МІСТА. ЧИ ВІЗЬМУТЬ НА СЕБЕ ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ ПЕРСОНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЗНИЩЕННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ?

Завтра, в четвер, о 9.00 зберуться члени виконавчого комітету на чергове засідання. У порядок денний під № 35 включено питання "Про демонтаж тимчасових споруд  для провадження підприємницької діяльності по вул. Старобульварній, біля будинку № 8". Мова йде про тих підприємців, які минулого року обурились рішенням виконавчого комітету, котрий відмовлявся продовжувати їм паспорти прив'язки. 
Як виявилось, зі слів головного архітектора міста на засіданні виконкому 17.11.2016 року,  перешкод для продовження дозволів не було. 
"Пропонуємо підтримати проект рішення про продовжння паспортів прив'язки на 3 роки, в чому я і Фенцур підписалися", - так сказав головний архітектор міста Ігор Пиріжок. Виконком 17.11.2016 року прийняв таке рішення. 
А тепер порахуємо: кінець 2016 року + 3 роки = кінець 2019 року.


То чому знову виноситься це питання і вже не йдеться про продовження дозволів, мова про демонтаж!
То кому тиснуть підприємці в Старому місті насправді? Може тому, хто розпочав масове будівництво МАФІв по місту? Може тому, хто не бажає бачити незручних непіддатливих людей? 

Мабуть, завтра буде спека з самого рання в місті. Так кажуть синоптики і так кажуть підприємці Старого міста.

Єдина надія на совість і розсудливість кожного з членів виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради.



З історії питання:

16.11.2016:
Підприємці міста обурені і кажуть, що зі сторони влади на них чиниться тиск. З такою заявою прийшли до ВО "Свобода" жінки-підприємці з ринку в Старому місті. Кажуть - що в нашому місті процвітає корупція і кумівство, хабар - звичайна річ для того, щоб тобі дали дозвіл на будь-що. Про що спілкувались - дивіться у відео (https://www.youtube.com/watch?v=Jm1s5ZTGpio). 
Наразі, обурені жінки, які ризикують залишитись без робочих місць збираються на мирну акцію протесту, про яку повідомили і муніципалітет і правоохоронців. Терпіння не може бути безкінечним. "Свобода" завжди виступала і виступатиме за підтримку підприємців та підприємництва. Тому і завтра на засідання виконавчого комітету (о 9.00 ранку) доєднається до обурених людей.






Немає коментарів:

Дописати коментар