пʼятниця, 25 серпня 2017 р.

КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ У ВИШИВАНІЙ ХОДІ В ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ




24 серпня 2017 року в Кам'янці-Подільському відбувся традиційний парад вишиванок на честь Дня Незалежности України. Учасники заходу зібрались о 12:30 біля міського Будинку культури. Ведучим заходу був голова Кам'янець-Подільської районної організації ВО "Свобода" Володимир Барановський. 
Після міні-концерту місцевих митців, нагородження місцевих волонтерів та покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзареві розпочався святковий хід вулицями міста. Учасники маршу зупинялися біля меморіяльної дошки, встановленої на честь полеглого бійця ДУК ПС Миколи Флерка. Після покладання квітів та короткої промови командира 7-ї Хмельницької сотні ДУК Олександра Попова колона продовжила рух, вітаючи перехожих зі святом Незалежности.
Завершився парад вишиванок на Майдані Відродження, де нещодавно міська влада, на вимогу родичів полеглих у російсько-українській війні та місцевих свободівців після довгих зволікань нарешті зволила встановити принаймні пам'ятний банер. На ньому зображено Героїв Небесної Сотні та кам'янчан, які віддали своє життя, захищаючи Україну від московського агресора на Донбасі.
Відтак до присутніх звернувся з промовою голова фракції ВО "Свобода" в Кам'янець-Подільській міській раді Михайло Посітко.
"Сьогоднішній парад є ознакою того, що ми, українці ‒ є. І ми непереможні. Які б складні часи нам би не довелося пережити, але ми були, є і будемо на цій землі. Доки вона фізично існує" ‒ зазначив націоналіст.
По звершенні мітингу делегація свободівців відвідала Старе місто, де поклала квіти до меморіяльної дошки Головному Отаману Армії УНР Симону Петлюрі.






















 Всі фото з події можна переглянути тут:https://www.facebook.com/irina.shelepnitskaya/posts/1544035245653386?pnref=story

Немає коментарів:

Дописати коментар