вівторок, 29 серпня 2017 р.

ПРОГУЛЯНКИ КАНЬЙОНОМ НА БРДМ ПОЗА ЗАКОНОМ. ПОЗА ЗАКОНОМ?



Як і обіцяли, ми вирішили дізнатись хто надав дозвільні документи підприємцям, що проводять екскурсії каньйоном на БРДМі в Кам'янці-Подільському.

Відповідь міського голови Сімашкевича від 23 серпня : рішенням виконавчого комітету від 13 серпня 2015 року № 893 скасовано рішення  №741 від 03 липня 2014 року "Про затвердження маршруту в каньйоні річки Смотрич в межах Кам'янця-подільського на транспортному засобі БРДМ-2".
В цьому ж листі -відповіді, міський голова пише про свою безсилість: департаментом ЖКГ неодноразово направлялись листи на адресу правоохоронних органів з проханням вжити заходів стосовно незаконного переміщення БРДМ-2 каньйоном річки Смотрич.

То виходить, у всьому винна поліція, яка не реагує на звернення міського голови, голови департаменту? 

Де судові справи, панове міський голова і керівник департаменту ЖКГ? 

Чи на активістів подавати позови то святе, а коли стосується таких питань - займаємось паперовою перепискою?




Тарасенко Мар'ян (науковець): "Тут буде лежати мій килимок і я буду тут відпочивати. Коли? А будь коли, як мені заманеться! Хоч щодня! Буде конфлікт? Звісно ж буде. Не біда! Викличемо поліцію, а там нехай в суді розбираються чия правда і хто порушує закон".





Артур Сторожук активіст, м. Хмельницький: "Дуже популярний та прибутковий Кам"янецький атракціон. Але... незаконний. Що випливає з офіційних документів. Фото свіжі, зроблені 20 серпня. Вартість питання обраховується легко : 3 одиниці техніки, пасажиро-місткість 10 осіб, 50 грн в годину, 1500 грн в годину валового прибутку, множимо на кількість днів, замислюємось... Цікаво, а поліція в Кам"янці ще існує? Чи вже розігнали? Чи у валових витратах закладено не тільки ПММ, а ще й відкат на поліцію? Про річкову фауну та шкоду природі я мовчу. Негуляев Владимир (Володимир Негуляєв) та Володимир Мельниченко - Ви в курсі ситуації? Зможете прокоментувати?"

3 коментарі:

  1. А в чому, власне, проблема цих прогулянок? Що хтось гроші заробляє і не ділиться?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Проблема в порушенні природоохоронної території Смотрицького каньйону на яке не реагують впродовж трьох років ні поліція=міліція, ні прокуратура, ні орган місцевого самоврядування . Кругова порука !

      Видалити
  2. Сторожук Артур немає вірної інформації щодо вартості проїзду на цьому БРДм. Вартість однієї поїздки із однієї людини коштує 150грн. От і порахуйте .Їздить три машини БРДМ! Математику всі вчили ? :))) Але я не хочу рахувати прибутки підприємця ! Я хочу щоб відповідні інституції порахували шкоду що він робить впродовж трьох років здійснюючи незаконну діяльність по територіям двох заповідників це Сотрицький каньйон і НІАЗ "Кам'янець"

    ВідповістиВидалити