вівторок, 8 серпня 2017 р.

ЗВИЧАЙНИЙ ДЕНЬ ДЕПУТАТА-СВОБОДІВЦЯ МИХАЙЛА ПОСІТКА.08/08

Щоденно в офіс Кам'янець-Подільської організації ВО "Свобода", персонально до депутатів-свободівців звертаються кам'янчани. 

Здебільшого, це люди, які зневірились або обійшли вже всі інстанції, але позитивного рішення для себе не знайшли.  Кожна заява, скарга потребує детального вивчення, спілкування та виїзду на місце.

Сьогодні Михайло Посітко виїздив за скаргами двох кам'янчанок, що мешкають неподалік річки на Біланівській набережній. 

Як і в переважній більшості таких питань, скарга стосувалась болючого земельного питання та неможливості встановлення добросусідських стосунків.

Довелось і на даху будівлі побувати .












Далі - відправились в центр міста, де одна з кам'янчанок скаржиться на бездіяльність служб ЖКГ.  Жінка просить допомогти зрізати гілляку дерева, що затуляє світло та в вітряну погоду  може пошкодити  вікно газдині. 


 Жінка скаржиться, що комунальники, до яких вона зверталась, дали їй відповідь, що в них немає бензину.


Наступний виїзд - міський парк.





Руїни Літнього театру, які "в схроні" орендатора, мабуть до часів, коли можна буде будувати багатоповерхівку в парковій зоні.

Там, де колись були гойдалки (човники), наразі встановили шість новеньких лавок. Зауважимо, що вони досить зручні і ще не пошкоджені. Закликаємо не псувати їх ))
Як гриб в дощову погоду росте дитячий ресторан, бо кафетерієм його навряд чи можна назвати. Із зовнішнього вигляду можна припустити, що тут досить комфортно буде жити власнику, якому міська влада готує "плитковий пляц". За масштабами будівлі вона може  використовуватись  під дитячі весілля). 
А взагалі колись хтось-таки дослідить, як первинно надана площа підприємцю в 72 кв. м. збільшилась за невеликий відрізок часу в 100 раз. 
Уявіть собі, якщо той, хто візьметься реконструювати будку - колишні каси біля "Клєтки", розкопає там купу метрів старовинних фундаментів... ) 
 Це колишнє "Десертне",  "Стрілець"...

Наразі, з напису на будівлі, це приміщення має колись перерости в торгівельно-готельний комплекс.



Трішки гарних фото з сьогоднішніх виїздів.









Немає коментарів:

Дописати коментар