четвер, 27 червня 2019 р.

НАРОДЖЕНИЙ МАЙДАНОМ. МИХАЙЛО ПОСІТКО.



НАРОДЖЕНИЙ МАЙДАНОМ
Друзі, у кожного з нас своя історія, надія, свій біль та свої радощі. Але єднає нас – наша земля, мова, культура, любов до рідних. Ми закохуємось, одружуємось і хочемо створювати родини тут – на своїй землі. Ми народжуємо, виховуємо дітей і бажаємо їм щасливої долі. Ми прагнемо мати роботу й достаток. Наші батьки старіють і мають право на гідний відпочинок. Так має бути, і так буде, якщо закони працюватимуть на українців, а не проти нас.
Рішення з’їзду ВО «Свобода» запропонувати мене кандидатом до ВРУ по 193-му округу це відповідь старим засидженим корупціонерам, бандитам і олігархам: ваш час минув. Дайте дорогу молодим, тим, хто змінюватиме країну власним розумом та любов’ю. Хто не допустить реваншу, як зовнішнього ворога, так і внутрішнього.
По 193-му округу зареєстровано 15 кандидатів у народні депутати України. Щоб обрати одного гідного, варто зрозуміти мотивацію кожного. Один йде щоб не втратити васалів та продовжити грабунок, інші – заради особистих амбіцій, щоб не позбутись посад, засвітитись чи спробувати власні сили. Є ті, хто йде технічними кандидатами. З-поміж них є й гідні.
Пригадайте, Майдан вимагав нових облич, здатних взяти відповідальність керувати країною. Але за весь цей час лише одиниці продовжують боротьбу: одні стомились, інші виїхали за кордон, багато загинуло на фронті. Є й ті, що пристосувались. Я – народжений Майданом. І ви знаєте, що я і моя команда щоденно продовжує протистояння старій підфарбованій системі. А звідки взялись інші? Чи знайдете ви їх після виборів?
Наша земля потребує народного депутата, який не крастиме, не збиратиме податей, не принижуватиме, не займатиметься рейдерством, і згадуючи про вас, раз на 5 років не підкидатиме мізерні подачки, а писатиме важливі закони та реально захищатиме інтереси громадян. Так як це роблять мої побратими.
Дорогу молодим! Україні – Свобода !
Ми зобов’язані обрати щасливе майбутнє для наших дітей. Іншого шляху немає.
Знаю, що владі вигідно тримати нас за жебраків. Тому я зроблю все, щоб українці були заможними і вільними на своїй Богом даній землі!

Немає коментарів:

Дописати коментар