середу, 25 квітня 2018 р.

БЕЗНАДІЙНІ КОЛОБКИ: ВІТАЄМО ГРОМАДУ З НОВИМ СКЛАДОМ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ НА МІСЦІ ДИТЯЧОГО САДКА






24 квітня 2018 року , комісія з оренди комунального майна при Кам'янець-Подільський міській раді віддала в оренду колишній дитячий садочок "Колобок" (так, здається, він колись називався, пізніше - Центр "Надія" для літніх людей) забудовнику під складування будматеріалів.



В комісію входять депутати з різних політичних сил: Радикальна партія Олега Ляшка, "За конкретні справи", "БПП", "Укроп", "Рідне місто" і всі вони проголосували за таке рішення одноголосно.

Нагадаємо, що влада зробила все, щоб не допустити свободівця Михайла Посітка до складу цієї комісії.


Представник забудовника не дав чіткого заперечення, на питання Михайла Посітка чи не з'явиться на місці садочка квартал багатоповерхівок. Тож, на думку влади, центр міста, місце поблизу Довгостраждального Будинку культури є найкращим для складування будівельних матеріалів.
Очевидно, що Кам'янець-Подільський не потребує садочка, медзакладів, соціально-культурної інфраструктури, нехай вона розбудовується в Хмельницькому. Там міський голова свободівець. А кам'янчанам це не потрібно. Кам'янчанам потрібні в центрі міста склади будматеріалів.

Цікаво, можливо хтось з професійних журналістів займеться темою скільки коштів було вкладено за останні десять років в це приміщення та прилеглу територію.
Тішить, що тепер склади будматеріалів будуть знаходитись в приміщенні з євровікнами за кованими файними гратами.

Post scriptum: як підказали мені читачі, дитячий садок мав назву "Теремок", але суть дерибану від того не змінюється

















Немає коментарів:

Дописати коментар